Въведете дума/фраза

Пране на автотапицерия,седалки и салон на кола в град Варна и Добрич

Актуални новини

Пране на автотапицерия,седалки и салон на кола в град Варна и Добрич

Пране на автотапицерия,седалки и салон на кола в град Варна и Добрич

Мръсни седалки в колата?

Независимо дали продавате колата си или за лично ползване и комфорт, почистването и професионалното пране  на седалките и салона ще я запази свежа и ще увеличи стойността и.Колкото повече използвате автомобилът си в ежедневието си,толкова повече се замърсява и изпитвате огромна нужда от професионална помощ за поддръжката на интериора му.Тъмните седалки и тапицерия в салона на колата са практични от гледна точка на това да прикрием мръсотията,но дори и те с течение на времето изглеждат захабени и износени.

Практичното далеч не е хигиенично!

Средата в която живеем не е никак здравословна.Праха по улиците неминуемо се пренася в салона на автомобила и главно по пода и седалките.Случва се и да похапваме или да разлеем напитка по тапицерията в колата си и така да допринесем за образуването на различни петна.

Редовното професионално почистване и пране на салона и тапицерията на седалките в автомобила ,не само ще запази интериора в по-добър вид,но и ще предотврати обезцветяването и бързото износване и неминуемо ще увеличи стойността на колата ви когато решите да я продавате.Поддържането на седалките и салона чисти,е предимство и за вашето здраве,както и на семейството ви.Препоръчително е да ползвате услугите за професионално пране на всеки шест месеца,за да си гарантирате безопасност от потенциални бактерии и вируси,приносители на различни болести и алергии.

Защо да изберете точно Magical Cleaning ?

Качеството и достъпната цена,са гарантиран успех,но Magical Cleaning има и още предимства пред нашите конкуренти!

1.Съвременната техника която използва Magical Cleaning е единствената на пазара,която може да отговори на 100% на изискванията на всички клиенти!Услугата се предлага и мобилна-ние идваме при вас на място,на адрес в удобно за вас време!Метода на пране -Steam Cleaning ,представлява инжектиране на топла вода заедно с разтвора,дълбоко в тъканите на материята,като едновременно с това мощна вакуум помпа изсмуква обратно водата и натрупаната мръсотия,прах и петна.

2.Продуктите които се използват при прането на салона и тапицерията на седалките на автомобила са специално създадени за тази техника и са дезифекциращи, само разграждащи се и не съдържат сапунен остатък.Това предотвратява появата на лоша миризма след прането и само неутрализира лепкавите остатъци,които водят до натрупването на нова мръсотия за кратко време.

3.След приключване на процеса на пране на автомобила,до 95% от влагата е извлечена,а за останалите 5% са необходими от 3 до 6 часа до пълното изсъхване на стайна температура.

Въпреки всички тези предимства ,хората все още имат опасения да използват не традиционни и нови технологии.Дори професионалните шофьори са скептично настроени да изпробват този метод.Това е напълно разбираемо ,защото всеки собственик на автомобил иска да се увери,че по време на процеса на пране ,тапицерията няма да се повреди или има множество съмнения относно ефективността и крайният резултат.

Доверете се на Magical Cleaning и се уверете в магията на съвременната и иновативна технология!Присъединете се към хилядите наши доволни клиенти опитали метода Steam Cleaning и изберете най-доброто за Вас и Вашият автомобил!

Magical Cleaning е фирма с доказан международен опит в професионалното машинно пране на тапицерия на всякаква мека мебел,килими, матраци и салони на автомобили.Ние покриваме град Добрич и региона ,както и град Варна и региона

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button