Въведете дума/фраза

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ НА МАТРАК ЗА ГРАД ВАРНА И ГРАД ДОБРИЧ

Актуални новини

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ НА МАТРАК ЗА ГРАД ВАРНА И ГРАД ДОБРИЧ

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ НА МАТРАК ЗА ГРАД ВАРНА И ГРАД ДОБРИЧ

Матраците са ключът към една от най-важните ни дейности – сънят. За да запазите матрака си във възможно най-добро състояние, трябва да сортирате фирмите които предлагат услуги за почистване и професионално пране на матраци най-малко веднъж на всеки шест месеца.

КАКВО СЪДЪРЖА  ВАШИЯТ МАТРАК?

Повечето хора биха се разтревожили ако знаеха , че средно матрака е дом на 1,4 килограма твърди и мъртви кожни люспи. В допълнение към това можем да прибавим и следите от пот, кръв и урина, които се вграждат в тъканта на вашия матрак. Към всичко по горе да не забравяме и ,че средно над 10 милиона домашни акари живеят в един матрак  и  вече сте наясно със съдържанието на вашият  матрак. Ето защо е изключително важно редовното почистване и професионално пране на вашият матрак!

КАКВО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ, АКО НЕ ПОЧИСТВАТЕ РЕДОВНО МАТРАКА СИ?

Без редовно дезинфекциране и професионално пране , вашият матрак ще създаде значителни количества мръсотия , които замърсяват не само повърхността ,но и в дълбочина вашето легло. Тези замърсители ще окажат негативно влияние върху дишането и съня ви,предизвикващи реакции към алергени в тях. Професионалното почистване и пране на вашите матраци два пъти годишно може да попречи на влошаването на здравето на вашето семейство да се повлияе от мръсотията в матрака .

КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ MAGICAL CLEANING?

Magical Cleaning предлага най-висок стандарт на почистване и пране, съчетан с дългогодишен опит в международна компания специализирана в професионалното машинно пране на тапицерия на мека мебел, дивани,матраци,килими,мокети и салони на автомобили.Ние внимателно отстраняваме всички домашни акари, техните екскременти и всички остатъци от матрака, използвайки нашето съвременно оборудване. Екстракцията от гореща вода с прибавени екологично чисти и дезинфекциращи продукти се инжектира дълбоко в основата на тъканите на матрака(тапицерията,дамаската),като едновременно с това мощна вакум помпа извлича обратно натрупаната мръсотия,петна и акари. По време на процеса на пране на матрака ,водата циркулира за секунди и не се задържа в материята. След приключване на прането до 95 % от влагата са извлечени, а за останалите 5% са необходими от 3 до 6 часа до пълното изсъхване на стайна температура. След това третираме матрака с специален детерген,който ще задържа далеч домашните акари поне за 6 месеца и е напълно безопасно за вас и вашето семейство. Матракът ви вече е чист и защитен, като ви дава пълно спокойствие.Методът който използваме за почистване и пране на вашият матрак е предпочитан от хора с различни видове алергии и е подходящ за изпълнение както през топлите месеци ,така и през зимните, поради факта ,че е готов за употреба почти веднага след приключване на процеса на пране.

Magical Cleaning е фирма специализирана в професионалното пране на матраци,дивани,тапицерия на мека мебел,килими и салони на автомобили . Magical Cleaning извършва услугите си на място,на адрес на клиента, в удобно за вас време ,като това ви спестява време,нерви и средства. Magical Cleaning има индивидуален подход към всеки клиент и държи на високо качество и конкурентни цени. Magical Cleaning обслужва клиентите си в град Варна,град Добрич и областта

Пране на матрак

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button