Въведете дума/фраза

Какво е Steam Cleaning?

Актуални новини

Какво е Steam Cleaning?

Какво е Steam Cleaning?

Какво представлява Steam Cleaning?

Steam Cleaning е съвременен метод за пране на тапицерия на мека мебел,килими,мокети,матраци и салони на автомобили, който е предпочитан от много хора с алергии,астма и непоносимост към химически препарати.
Steam Cleaning е препоръчан от всички производители на килими и тапицерии ,като най-ефективен метод за дълбоко почистване,тъй като при процеса на пране не се използват химически препарати,които биха нарушила състава на материята или биха причинили обезцветяване .
Steam Cleaning представлява машинно пране с високотехнологична машина ,която впръсква гореща вода с добавен екологично чист детергент в основата на тъканите ,като едновременно с това мощен вакуум изсмуква в дълбочина мръсотията и петната.Препаратите които се използват са специално създадени за тази технология ,не съдържат сапунен остатък и са саморазграждащи се.След приключване на процеса до 95% от влагата е извлечена ,а за останалите 5 % са необходими от 3 до 6 часа .

 Magical  Cleaning Ви представя няколко причини да изберете Steam Cleaning пред традиционните методи на пране с търкане на четки,пароструийки или други видове остарели машини .

Steam Cleaning е удобен,лесен и рентабилен метод на пране на килими,тапицерия на мека мебел,матраци и салони на автомобили,защото ние идваме на място в удобно за вас време.Не е необходимо да чакате по автомивки ,да вдигате тежките мебели за да изнесете килимите си ,нито пък претапицирате захабените мебели.
Steam Cleaning не използва химикали при пране,които предизвикват алергии или астма . Steam Cleaning е метод който почиства и дезинфекцира ,като щади околната среда и прави дома ви по безопасно място за вас и вашето семейство.
Steam Cleaning ви спестява време и пари. Ефектът след машинното пране е дълготраен и за това е рентабилен.Избирайки Steam Cleaning ще си спестите куп пари за препарати с които се опитвате безрезултатно да изчистите дома си.
Steam Cleaning премахва акари,плесен,бактерии и други алергени.Много хора пренебрегват факта,че като не виждат с просто око тези същества ,то те не съществуват в дома им. За съжаление обаче те се настаняват трайно в зоната ни на комфорт ,в любимите ни дивани,матраци и най-вече в килимите и мокетите.Те са причинители на всички болести непознати до този момент. Steam Cleaning ви дава здраве на вас и вашето семейство.

Magical Cleaning е компания специализирана в машинно пране на тапицерия на мека мебел,килими,матраци и салони на автомобили.
 Magical Cleaning е на разположение на своите клиенти за град Добрич и област Добрич,както и за град Варна и област Варна.

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button