Въведете дума/фраза

Премахване на стари петна от тапицерията на диван с помощта на професионално пране

Актуални новини

Премахване на стари петна  от тапицерията на диван с помощта на професионално пране

Премахване на стари петна от тапицерията на диван с помощта на професионално пране

Magical Cleaning ще ви разкрие някои тайни за отстраняване на стари петна от тапицерията на вашата мека мебел.Ние сме сигурни,че повечето от вас са наясно,че образуването на петно върху тапицерията на дивана,кухненските столове или матрака,трябва да бъде почистено незабавно, с необходимата бързина.Това е единственият шанс за успешно премахване на петната!Но нека да разгледаме момента когато е невъзможно веднага да повикате професионалната помощ за пране на тапицерия от Magical Cleaning.

Тапицерията на меката мебел няма да бъде напълно обречена ,ако следвате съветите на експертите от Magical Cleaning, как да си помогнете навременно сами за да предотвратите образуването на петно,което трудно би могло да бъде премахнато.

1.За да разсеете петното,попийте с мека кърпа,без да притискате.Не правете въртеливи движения,защото по този начин рискувате течността да навлезе по-дълбоко под основата на тапицерията и да проникне в меките части.

2.Не използвайте препарати за почистване или пране купени от търговската мрежа,защото те не са за професионално почистване и пране.Те съдържат тежък химичен състав,който не само ,че би повредил тъканите на тапицерията на меката мебел,но и поради високата си пенливост ,по-скоро вграждат мръсотията във влакната.

3.Не използвайте допълнително вода за да отстраните образувалото се петно по тапицерията на меката мебел.Би било грешка ако се опитвате да мокрите петната ,защото по този начин рискувате да се уголемят.

4.Ако все пак петното е много упорито, Magical Cleaning ви съветва да използвате натурални продукти за да спасите тапицерията на меката мебел.Можете да смесите светъл оцет и чист спирт или водка(в равни части)върху суха кърпа и да почистите петното.Миризмата ще изчезне веднага след като изсъхне.

5.Всичко това би предотвратило видимо петната,но не би могло да ги премахне напълно!Без мощна вакуум техника ,която да извлече мръсотията в дълбочина и да почисти тапицерията ,петната ще си останат там,дори и вие да не ги виждате в момента.

Старите петна и мръсотията нямат шанс пред съвременната техника с която разполага MAGICAL CLEANING. Високотехнологичните машини са от последно поколение в сферата на професионалното пране на тапицерия.

Пране на стар и мръсен диван от Magical Cleaning

MAGICAL CLEANING е фирма за професионално машинно пране и почистване на тапицерия на мека мебел(дивани,столове),която гарантира отстраняването на замърсяванията в дълбочина,като същевеременно не рискува цветовете и структурата на тъканите.Тайната на технологията на професионалното пране се крие в иновативното оборудване и метода на впръскване на топла вода заедно с концентриран дезинфекциращ и почистващ разствор в основата на тъканите.Едновременно с това двойна мощна вакуум помпа изсмуква обратно водата заедно с мръсотията и извлича всички петна,прах и алергени.Освежава и дезинфекцира!Нашето професионално оборудване за пране на тапицерия на мека мебел,оставя след себе си чиста и почти суха материя,тък като до 95% от водата се извлича обратно в машините при високо налягане.Необходимо е от 3 до 6 часа до пълното изсъхване на стайна температура!

MAGICAL CLEANING РАБОТИ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД ВАРНА И РЕГИОНА И ГРАД ДОБРИЧ И РЕГИОНА

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button