Въведете дума/фраза

За нас

Пресъздаваме съвършената чистота...

НАШАТА МИСИЯ И ИСТОРИЯ

От Магия към Реалност - с тези думи може да се опише нашата фирмена история...

МЕЖДУНАРОДЕН ОПИТ

подкрепен с професионализъм

Magical Cleaning е компания, която предлага професионално почистване по домове, офиси, бизнес сгради, семейни хотели и ресторанти и още... Ако желаете да превърнете всяко кътче от вашия дом в едно уютно и чисто място, то Magical Cleaning е вашият точен партньор! Заложете на качеството и богатия опит в почистването!

ВСИЧКО, СЪОБРАЗЕНО С ВАШИТЕ НУЖДИ

и с 100% гарантирана ефективност

Меджикъл Клийнинг се придържа към високи стандарти на работа и предлага качествени услуги за професионално почистване на конкурентни цени. Уверете се в магията на почистването с помощта на иновативния метод , който използваме - Steam Cleaning.

КВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНАЛ

с необходимия за дейността опит...

Индивидуалният подход към всеки един от нашите клиенти е нещо, с което можем да се похвалим. Magical Cleaning има за цел да пресъздаде смисъла на думите ``професионално почистване`` и да удовлетвори напълно исканията и очакванията на своите клиенти!

УДОБСТВО И СИГУРНОСТ

на всеки етап от работния процес

Нашата фирма за професионално почистване предлага както еднократни, така и абонаментни посещения на адрес, в удобно за вас време! Извършваните от нас почистващи услуги са в рамките на град Добрич и област Добрич, както и в град Варна и област Варна.

ИНОВАТИВНИ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ

за постигане на най-добри резултати

Ние от Magical Cleaning се грижим за професионалното почистване във вашия дом, офис или друг обект. Работим само с най-съвременните и доказани професионални машини и препарати. Контролът на качеството е наш основен приоритет.

НАЙ-КОНКУРЕНТНИТЕ ЦЕНИ

за нашите доверени клиенти и партньори

Magical Cleaning е компания притежаваща богат опит в професионалното, машинно пране чрез екстракция. Услугите, които фирмата е специализирала през годините - професионално пране и поддръжка на офиси, домове, административни сгради и обекти се предлагат на достъпни за всеки цени!

Още не сте опитали метода на почистване Steam Cleaning? Заявете своето желание още сега и получете 10% отстъпка от първото ни посещение.

поискай оферта

НАШИТЕ ГАРАНТИРАНИ УМЕНИЯ

Опитайте още сега и сами се уверете в магията на почистване!

Magical Cleaning Ви поднася една истинска магия, която заедно ще превърнем в реалност! Потърсете ни за безплатна консултация и превърнете желанието за чист дом или офис в реалност!

Пране на мека мебел
Пране на матраци
Пране на автосалони
Пране на килими и други подови настилки

НАШИТЕ КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ

Хората, които ни се довериха...

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Call Now Button