Въведете дума/фраза

КАК ДА ПОЧИСТИТЕ ПЕТНА И МИРИЗМИ ОТ МАТРАК

Актуални новини

КАК ДА ПОЧИСТИТЕ ПЕТНА И МИРИЗМИ ОТ МАТРАК

КАК ДА ПОЧИСТИТЕ ПЕТНА И МИРИЗМИ ОТ МАТРАК

Ако никога не сте почиствали професионално  матрака си, трябва наистина сериозно да се замислите!Всички ние освобождаваме пот и кожни клетки докато спим и с течение на времето матрака може да стане доста мръсен. Вие прекарвате 1/3 от живота си в леглото си, затова се уверете, че това е здравословно и чисто място.Вече знаем за домашните акари и какво причиняват те!Ако използвате съвременен протектор за матрак,трябва да ви разочароваме,че дори и той не би могъл да предпази напълно матрака ви от нашествието на акари или пък от потта която неминуемо се пропива в матрака.Честото прахосмукиране на матрака е добра идея за предпазване от домашните акари,но не е достатъчно ефективно.Така нареченото „изтупване” не е препоръчително,защото така има риск от нараняване и увреждане на матрака!Влагата е най-големият враг за матрака!Независимо дали средата в която се намира матрака е с висока влажност или не,потта която отделяме докато спим е достатъчно за да се образува бактерията на мухъла във вътрешността на матрака.

MAGICAL CLEANING е фирма с дългогодишен опит в професионалното пране и дезинфекция на матраци. MAGICAL CLEANING съветва всички свои клиенти,че редовното и навременно почистване и пране удължава живота на матрака и запазва зравето в дома ви!

Magical Cleaning извършва услугите си с професионална,съвременна и иновативна технология за пране на матраци,която работи по метода Steam Cleaning.Това представлява екстракцията с топла  вода и специален дезинфектант ,който се инжектира дълбоко в тъканите и меката част на матрака,като същевременно с това мощна вакуум помпа изсмуква обратно домашната прах,петна,вируси и мръсотия.Този иновативен метод на професионално пране убива миризмите,вирусите и домашните акари мигновено,като ги задържа далеко от домът ви поне за 6 месеца. След приключване на прането до 95 % от влагата са извлечени, а за останалите 5% са необходими от 3 до 6 часа до пълното изсъхване на стайна температура.Прането позволява да се извършва целогодишно ,независимо от сезона или температурата навън. Матракът ви ще е чист и защитен, като ви дава пълно спокойствие!

Magical Cleaning извършва услугите си на адрес на клиента в удобно за вас време ,като това ви спестява време,нерви и средства.

Magical Cleaning обслужва клиентите си в град Добрич и областта, както и в град Варна и областта.

Call Now Button