Въведете дума/фраза

Професионално пране и почистване на тапицерия на мека мебел за Варна и Добрич

Актуални новини

Професионално пране и почистване на тапицерия на мека мебел за Варна и Добрич

Професионално пране и почистване на тапицерия на мека мебел за Варна и Добрич

ЗАЩО ТАПИЦЕРИЯТА НА МЕКАТА МЕБЕЛ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧИСТВА РЕДОВНО?

Тапицерията на меката мебел(диван,столове) е нещо, което често се пренебрегва, когато се обмисля основно почистване.Когато купуваме нови мебели , едно от водещите условия е тапицерията да е тъмна с цел да не личи мръсотията и петната. Това разбира се е практично ,но далеч не е хигиенично! От време на време най-вероятно забелязвате по някое петънце по любимия си диван ,но се справяте с помощта на домакински почистващ препарат за тапицерия.Това става бързо и лесно ,но е неефективно и грозните петна отново се появяват. Magical Cleaning съветва своите клиенти да не се опитват да отстраняват сами петната,защото третирайки ги с препарати купени от търговската мрежа,вие ще запечатате петното в меката част на дивана.Освен това ,ако няма видими петна по дивана или стола,това не означава ,че тапицерията на вашите мебели е чиста.Да не забравяме ,че цигареният дим и остатъците от него се настаняват трайно в тъканите на тапицираните мебели. Той не само оставя трайна неприятна миризма,която с времето се задълбочава,но и променя напълно цвета на меката мебел.А какво ще кажете за домашните любимци?Дали успявате да се справите с тяхното възпитание у дома? Най-често тапицерията на меката мебел е съсипана от урина и косми.Това е изключително неприятно особено в случаите когато в дома ви има и деца.Дори когато тапицерията на меката мебел изглежда видимо чиста,бактериите и вирусите,които трайно са се настанили в тъканите и не се виждат с просто око ,могат потенциално да повлияят на вашето здраве и на семейството ви.

MAGICAL CLEANING ВИ ПРЕДСТАВЯ ПОНЕ 3 ПРИЧИНИ ЗА РЕДОВНО ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ НА ТАПИЦЕРИЯТА НА МЕКАТА МЕБЕЛ:

1.Здравето на вашето семейство!Бактерии,вируси,мухъл и акари могат да се настанят трайно във вашият дом,без дори да го осъзнавате. Патогени и мръсотия могат да се натрупат до точка ,която да предизвика риск за здравето на вашето семейство.Бактериите и вирусите могат да се загнездят дълбоко в тапицерията на меката мебел и да създадат не само неприятни миризми,но и сериозно да застрашат здравето ви.

2.Външният вид!Основната причина да поддържате тапицерията на вашите дивани чиста е за да спомогнете на добрият им външен вид.Редовното професионално пране удължава живота на меката мебел .

3.Качеството на въздуха!Повечето хора не осъзнават,че редовното пране на тапицерията на меката мебел ,може да помогне за качеството на въздуха в дома си.Професионалното пране на меката мебел може да ви отърве от проблеми като алергии,прах,мухъл.Лошото качество на въздуха може да доведе до проблеми с дишането.

Magical Cleaning Ви предлага качествена и професионална услуга на достъпна за всички цена!Magical Cleaning е фирма с международен и дългогодишен опит в професионалното пране на тапицерия на мека мебел,дивани, холови гарнитури,столове, сепарета!Magical Cleaning работи на територията на град Добрич и област Добрич и град Варна и област Варна.Magical Cleaning работи с предварителна заявка на телефон 0899621228 и извършва услугите си на адрес на клиента.

Call Now Button