Въведете дума/фраза

Можем ли да почистим матрака сами или да потърсим фирма за пране на матраци

Актуални новини

Можем ли да почистим матрака сами или да потърсим фирма за пране на матраци

Можем ли да почистим матрака сами или да потърсим фирма за пране на матраци

Редовното и навременно почистване и пране на матрака е важно, за да се предотврати образуването на акари и премахването на мъртвите кожни клетки,дори и ако няма видими петна. Това е задължително, ако сте склонни към чувствителност, астма или алергии.Ако използвате протектор върху матрака,това няма да ви защити.Целта на протектора за матрак е главно да го предпазва от по-често зацапване,но не и да ви предпази от акари!

MAGICAL CLEANING ще ви даде няколко съвета как да почистите матрака сами без професионална помощ.

Опция за почистване на матрак №1 !

Ако времето позволява и можете да извадите матрака навън, изчакайте слънчев ден, за да го изведете навън. Слънцето има естествена способност за почистване и може да убие бактериите, които се крият в матрака. Сега забавната част … Вземете бухалка и тупайте своя матрак за 10-20 минути. Така ще се отървете от мъртвите човешки кожни клетки, акари и техните изпражнения и ще ви даде добра тренировка! Нека вашият матрак да остане на слънце през деня.

Опция за почистване на матрак № 2 !

Ако не можете да извадите матрака навън, поръсете сода за хляб върху матрака и оставете да престои най-малко 30 минути , за да абсорбирате всички миризми. Използвайки приставката за тапицерия на вашата прахосмукачка, вакуумирайте матрака.

Опция за почистване на матрак № 3!

ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПЕТНА ОТ МАТРАКА!

Когато третирате петна по матрака, използвайте минимално количество от почистващата течност , за да избегнете пренасищането и върху матрака. Не е препоръчително вътрешността на матрака да се напои, тъй като може да развие мухъл и плесен при твърде много влага!Важно е да третирате петната по матрака възможно най-бързо. За да избегнете разпространението на петна не търкайте и не втривайте излишна течност в матрака.Използвайте вакуум, за да отстраните колкото е възможно повече от течността.За общи петна можете да използвате почистващ препарат за тапицерия и да следвате указанията, указани на бутилката. Уверете се,че е подходящ за вашият матрак и няма да нанесе щети по повърхността му или съдържанието на вътрешността му.

Преди да се опитате да се справите сами с почистването на матрака, следвайки горепосочените три опции,бихме искали да ви предупредим за последствията от опитите за домашно почистване на матрака!

1.Излагането на слънце на матрака е естествен убиец на домашните акари,но същевременно с това и уврежда повърхността на тапицерията,променя цветовете и здравината на състава на материята!

2.Използването на твърде много течност ,би могла да проникне надълбоко в меката част на матрака.Без извличането и чрез вакуум има вероятност да се образуват бактерии и мухъл,които напълно ще унищожат вашият матрак.

3.Изтупването на матрака и честото прахосмукиране уврежда тъканите и нишките от които са изградени вашите матраци.

4.Ако не внимавате с какви препарати третирате матрака съществува огромен риск от щета,както по повърхността му,така и във вътрешността.Повечето препарати които се предлагат в търговската мрежа са с високо съдържание на химикали и вреден химичен състав.

Опция за почистване и професионално пране на матрак № 4!

Ако не сте сигурни,че ще се справите с всичко това-спестете си всички тези главоболия и потърсете професионалната помощ на Magical Cleaningфирма с доказан опит в професионалното пране на тапицерия на мека мебел,матраци,килими и салони на автомобили!

Професионално пране на матрак от Magical Cleaning

Magical Cleaning разполага с високотехнологични машини ,специално създадени за професионално пране на матраци, тапицерия на мека мебел,дивани, столове,мокет,килими,салони и седалки на автомобили. Екстракцията от топла вода с прибавени екологично чисти продукти за пране, се инжектира дълбоко в основата на тъканите на матрака(тапицерията,дамаската),като едновременно с това мощна вакум помпа извлича натрупаната мръсотия,петна и акари. По време на процеса на пране на матрака ,водата циркулира за секунди и не се задържа в материята. След приключване на прането до 95 % от влагата са извлечени, а за останалите 5% са необходими от 3 до 6 часа до пълното изсъхване.Прането позволява да извършва целогодишно ,независимо от сезона или температурата навън.

Magical Cleaning извършва услугите си на адрес на клиента в удобно за вас време ,като това ви спестява време,нерви и средства.

Magical Cleaning обслужва клиентите си в град Варна и областта, както и в град Добрич и областта.

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button