Въведете дума/фраза

Акари в матрака,дезинфекция и професионално пране

Актуални новини

Акари в матрака,дезинфекция и професионално пране

Акари в матрака,дезинфекция и професионално пране

Акарите са микроскопични организми, които се размножават в домашната прах във въздуха. Те са един от най-често срещаните алергени в затворени помещения, а симптомите могат да присъстват целогодишно. В допълнение към алергичния ринит, алергията от прах може също да предизвика астма и екземи. Хората с различни алергии често страдат най-много в собствените си домове или в други затворени помещения. Странно, че техните симптоми често се влошават по време на ,или непосредствено след прахосмукиране,изтупване или почистване на прах. Процесът на почистване може да раздвижи праховите частици, което ги прави по-лесни за вдишване.

Magical Cleaning като фирма за професионално пране,почистване и дезинфекция на матраци и на база на дългогодишен опит и професионализъм,ще ви информира какви са симптомите на наличие на акари и вируси носители на алергия в дома ви или помещението в което работите.

1.КИХАНЕ

2.ЗАПУШЕН НОС

3.ЧЕРВЕНИ, СЪРБЯЩИ ИЛИ СЪЛЗЛИВИ ОЧИ

4.ХРИПОВЕ, КАШЛИЦА, СТЯГАНЕ В ГЪРДИТЕ И ЗАДУХ

5.СЪРБЕЖ И ВНЕЗАПНИ ОБРИВИ ПО КОЖАТА

Какво представляват акарите и вирусите и къде живеят те?Следва да намерите начин да се отървете от тях!

Акарите са най-честата причина за алергия от домашна прах.Живеят и се размножават идеално на топло и влажно място. Прахообразните частици често се срещат във възглавници, матраци, килими и мека мебел. Те се разнасят във въздуха ,когато почиствате с прахосмукачката, стъпвате по килима или се настанявате удобно на дивана и матрака.Праховите акари са често срещана причина за астма при децата . Домът ви не трябва да бъде видимо мръсен, за да се предизвика алергична реакция. Частиците са твърде малки, за да се видят с просто око и често не могат да бъдат отстранени, като се използват обикновени процедури за почистване. В действителност, енергичното и често почистване може да влоши симптомите на алергията.

ЕДИНСТВЕНИЯТ СИГУРЕН НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ТАЗИ НЕВИДИМА С ПРОСТО ОКО ЗАПЛАХА ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ Е ПРОФЕСИОНАЛНОТО ПРАНЕ ОТ MAGICAL CLEANING.

Magical Cleaning е единствената фирма за професионално пране на територията на град Варна,град Добрич и региона,която разполага с технология и професионално оборудване за борба с домашните акари и вируси.От особено значение са и продуктите с които се третира тапицерията на меката мебел,матраците и килимите.За да бъдат ефективни в борбата с тези микроскопични организми,препаратите не трябва да съдържат химичен състав или сапунен остатък.Magical Cleaning използва за професионалното пране на тапицерията на мека мебел,матраци и килими,продукти които са специално създадени за хора с различни видове алергии и малки деца,като те са биологични,натурални и само разграждащи се.Не съдържат сапунен остатък,което е главен причинител на остатъчната неприятна миризма след изпиране,както и причина за образуването на бактерията на мухъла.Magical Cleaning работи с техника от последно поколение и най-висок клас за професионално машинно пране по метода Steam Cleaning.Начинът на пране представлява,впръскване на водата заедно с разтвора в дълбочина до 20 см до основата на меката част ,като едновременно с това мощна вакум помпа изсмуква обратно натрупаната мръсотия и водата.Процесът се извършва за секунди и така водата не се задържа в материята,като така се предотвратява появата на бактерията на мухълът.По време на прането до 95% от влагата е извлечена,а за останалите 5% са необходими от 3 до 6 часа на стайна температура до пълното изсъхване.

Magical Cleaning обслужва всички клиенти в град Варна,град Добрич и региона и е единствената на тази територия която разполага с тази съвременна техника!

Професионално пране и почистване на матрак от Magical Cleaning.

Magical Cleaning е фирма за професионално пране на тапицерия,матраци и килими с дългогодишен международен опит и изпраща на адрес на клиента само обучени професионалисти.Телефон за предварителна заявка 0899621228 за клиенти от град Варна и региона и град Добрич и региона

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button