Въведете дума/фраза

Машинно пране на мокет,килими на място в офис,хотел

Актуални новини

Машинно пране на мокет,килими на място в офис,хотел

Машинно пране на мокет,килими на място в офис,хотел

Когато става на въпрос за професионално машинно пране на мокет или килими,на място,на адрес на клиента,Magical Cleaning е единствената фирма за професионално пране, която може да отговори на Вашите нужди на 100% за град Варна,град Добрич и региона. Забравете за остарелите вече методи за пране на килими и мокет! Съществуват нови съвременни технологии за пране на мокет и килими ,които са създадени единствено за ваше удобство и за да ви спестят време и средства. Magical Cleaning ви представя един съвременен,иновативен и високо технологичен метод за професионално пране на мокет и килими!

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ И ДА ИЗБЕРЕТЕ MAGICAL CLEANING ?

Съвременна и модерна техника!

Magical Cleaning използва оборудване последно поколение за професионално машинното пране на мокет и килими.Метода Steam Cleaning е широко разпространен в страните от Западният свят като най-ефективен и рентабилен.Процесът на пране представлява впръскване на топла вода,заедно с екологично чисти,само разграждащи се продукти (без химичен състав), в основата на тъканите на килима или мокета,като едновременно с това двойна мощна вакум помпа изсмуква обратно водата заедно с мръсотията,пясъка и твърдите частици .След приключване на прането до 95% от влагата е извлечена, а за останалите 5% са необходими от 2-3 часа до пълното изсъхване на стайна температура.Професионалната техника с която разполага единствено Magical Cleaning в град Варна и град Добрич,позволява прането да бъде извършено в дълбочина до основата на мокета или килима,без водата да преминава под него до подовата ви настилка!По този начин няма остатъчна влага и е предотвратена появата на мухъл ,както и по-бързото замърсяване!

• Удобство,сигурност и достъпни цени!

Magical Cleaning извършва услугите си за професионално машинно пране на мокет и килими на място, на адрес при вас,което ви спестява време,усилия и средства. ОТСТЪПКИ И НАМАЛЕНИЯ ОТ -30% ДО -50% ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ И ГОЛЕМИ ОБЕКТИ!!!За абонамен,цената е по договаряне! Техниката е създадена предимно за професионално пране на мокет и килими за ХОТЕЛИ, ОФИСИ, РЕСТОРАНТИ, БАРОВЕ, КАЗИНА и др. големи търговски площи и има капацитета да извърши услугата изключително бързо и качествено. Този метод за професионално пране на мокет и килими е най-рентабилен, защото прането се извършва в дълбочина и остават почти сухи, което предотвратява по-бързото замърсяване на мокета и килима. Всички услуги са с предварително записване ,като няма скрити такси за обслужване или други допълнителни такива.В цената е включено всичко необходимо за извършване на услугата.

• Репутация!

Magical Cleaning е фирма за професионално пране на мокет и килими,както и на тапицерия на мека мебел,матраци,седалки и салони на автомобили, която вече е изградила доверие в своите клиенти с висококачествената си работа и индивидуален подход към всеки един от тях. Контролът на качеството е наш основен приоритет.Magical Cleaning се придържа към високи стандарти на работа и предлага качествени услуги за професионално пране на килими,мокет и тапицерия на конкурентни цени.Нашата фейсбук страница има над 3900 почитатели и само положителни оценки и коментари.

• Дългогодишен опит в международна компания!

Magical Cleaning разполага с технически екип от сертифицирани лица с дългогодишен опит в международна компания, обучени да боравят с оборудването и знаещи как да предпазят вашите килими и мокет от щети и повреди на състава или цветовете. Magical Cleaning ви гарантира перфектно качество на услугата и висок стандарт на конкурентна цена в рамките на град Варна и региона,както и град Добрич и региона.

Magical Cleaning ви дава 100% гаранция за удовлетвореност от услугите си за професионално пране на килими,мокет и тапицерия за град Варна, Добрич и региона. Magical Cleaning е вашият точен партньор! Заложете на качеството и богатия опит в почистването и прането на килими ,мокет и тапицерия!

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button