Въведете дума/фраза

ПЕТНА ПО ТАПИЦЕРИЯТА НА ДИВАНА,КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ

Актуални новини

ПЕТНА ПО ТАПИЦЕРИЯТА НА ДИВАНА,КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ

ПЕТНА ПО ТАПИЦЕРИЯТА НА ДИВАНА,КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ

Тапицерията на меката мебел непрекъснато се случва да се замърси!Най-често петна остават ако върху тапицерията на дивана попаднат кафе,чай,вино,сок или шоколад.А какво да кажем за столовете в офиса?По голямата част от ежедневието си прекарваме седнали,работейки,а понякога дори обядваме на бюрото.Случва се да разлеем кафе или друга напитка, дори и храна.Потим се ,а праха и мръсотията проникват в дрехите ни от замърсената вече тапицерия.Оставаме и неприятно изненадани и когато седнем в заведение за хранене и сепаретата или столовете са с видими следи от храна или напитки.За да почистим замърсената тапицерия на дивана или стола,често пъти правим грешки от незнание или по невнимание.Magical Cleaning ще ви даде няколко полезни съвета ,какво НЕ бива да правим,ако по тапицерията на меката мебел попаднат петна.

1.Не пренебрегвайте разлятата течност по тапицерията на меката мебел,независимо от това дали е от кафе,вино,сладолед или нещо друго!Първо се опитайте за попиете с мека кърпа или салфетка,без да натискате,за да остане петното на повърхността на тапицерията.В противен случай ще попие в меката част на дивана или стола.

2.Не използвайте универсални препарати,купени от търговската мрежа!В никакъв случай не смесвайте препарати!Четете обстойно етикетите за какъв тип петна и материя са препоръчителни!

3.В никакъв случай НЕ използвайте четка или други подобни въртеливи движения!Единственото което ще успеете да постигнете е да увеличите петното по размер и мръсотията на достигне дълбочина!

4.Никога НЕ се опитвайте да изсушавате петното със сешоар или други изсушаващи предмети.Най- добре е да оставите тапицерията на меката мебел на проветриво място,за да изсъхне от само себе си.

5.Никога НЕ се опитвайте да перете тапицерията на меката мебел в пералня,дори и да се сваля.Винаги съществува риск да избелеят цветовете или дори по-лошо,да се свие материята до невъзможност да я поставите отново.

И един бонус съвет от Magical Cleaning !

НЕ прекалявайте с почистването с прахосмукачка на тапицерията на меката мебел.Водещи производители и експерти съветват ,да не минавате с прахосмукачка твърде често,защото дамаската губи много от живота си ,поради факта ,че заедно с праха се всмуква част от влакната на материята.

Какво препоръчва Magical Cleaning за да се справите с петната и мръсотията по тапицерията на меката мебел?

Потърсете помощ и се обадете на Magical Cleaning –фирма специализирана в професионалното машинно пране на мека мебел ,матраци,килими,мокет и салони на автомобили.Вдъхнете нов живот на вашите дивани,столове,сепарета и се доверете на почистваща фирма с дългогодишен международен опит в сферата на професионалното машинното пране като Magical Cleaning.

Magical Cleaning е единствената фирма в град Варна,град Добрич и региона ,която разполага с машини за професионално машинно пране от най-ново поколение ,като ни прави конкурентно способни по отношение на качеството на услугите и достъпна цена. Иновативното и съвременно оборудване гарантира отстраняването на замърсяванията в дълбочина ,като същевременно не рискува структурата и цветовете на тъканите. В допълнение към всичко това ,можем да добавим ,че Magical Cleaning използва за пране на тапицерия на мека мебел,дивани,килими,мокет и матраци , само разграждащи се почистващи препарати,които не съдържат сапунен остатък нито химичен състав и са специално създадени за хора с различни действащи алергии,но същевременно са достатъчно ефикасни за да премахнат всички замърсявания,петна и алергени.

Magical Cleaning обслужва своите клиенти в гр. Варна и област Варна,както и в гр. Добрич и област Добрич

Професионално машинно пране на диван

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button