Въведете дума/фраза

Фирма в град Варна и Добрич за пране на матраци

Актуални новини

Фирма в град Варна и Добрич за пране на матраци

Фирма в град Варна и Добрич за пране на матраци

Добрият сън е важен както за физическото,така и за психическото ни здраве, а чистият,дезинфекциран и удобен матрак е от съществено значение за това.Редовното почистване и професионално пране на матрака може да окаже значително въздействие върху качеството ни на живот.Докато петната,миризмите и акарите са неизбежни последици от ежедневната употреба на матрака,то навременното пране и почистване може да помогне за намаляването на тези неудобства.

Водещи производители на матраци,препоръчват като най-ефективен метод за удължаване на живота им Steam Cleaning-професионално пране.Тупането на матраците и честото прахосмукиране по скоро уврежда повърхността на материята,тъканите и нишките от които са изградени.Съществува грешна представа ,че изтупването е добър вариант за предпазване от домашните акари. Можете да се отървете от тях само с температура над 70 градуса или замразяване и професионално пране на матрака.

А знаете ли кое е наистина „ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ“ и защо се нарича така?Това наистина обърква все повече хората,чрез погрешна и некоректна реклама!

Magical Cleaning ще си позволи да разграничи истински професионалната услуга от всички останали.

1.Професионалното пране се извършва с техника и оборудване,което е специално за тази услуга и видимо се различава от обикновена перяща прахосмукачка с която може да се справи всяка домакиня!

2.За Професионалното пране задължително се използват препарати които НЕ съдържат химичен състав и сапунен остатък, с главна цел,не само качествено изпълнение на услугата,но и предотвратяване на щети по материята,неприятна остатъчна миризма и мухъл.

3.Професионалното пране може да бъде извършено единствено от фирма с дългогодишен опит и доказан професионализъм,разполагаща с необходимото оборудване и обучени техници за извършване на такава услуга!

Помислете,дали сте виждали реклама с клип на перяща прахосмукачка ,която да показва истинските и възможности?Не?Само снимки свалени от интернет!

Magical Cleaning извършва услугите си с високотехнологични машини ,специално създадени за професионално машинно пране на матраци, тапицерия на мека мебел, килими,мокет,седалки и салони на автомобили и за борба с домашните акари. Екстракцията от гореща вода с прибавени екологично чисти продукти за пране се инжектира дълбоко в основата на тъканите на матрака(тапицерията,дамаската),като едновременно с това двойна мощна вакум помпа извлича натрупаната мръсотия,петна и акари. По време на процеса на пране на матрака ,водата циркулира за секунди и не се задържа в материята или меката част. След приключване на прането до 95 % от влагата са извлечени, а за останалите 5% са необходими от 3 до 6 часа до пълното изсъхване на стайна температура( 23-25 градуса).Поради този факт услугата се извършва целогодишно!

Magical Cleaning има индивидуален подход към всеки клиент и държи на висок стандарт и качество на конкурентни цени.

Magical Cleaning обслужва клиентите си в град Варна и областта, както и в град Добрич и областта.

Професионално пране на матрак от Magical Cleaning

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button