Въведете дума/фраза

Фирма за пране на тапицерия на седалки на автомобили Варна и Добрич

Актуални новини

Фирма за пране на тапицерия на седалки на автомобили Варна и Добрич

Фирма за пране на тапицерия на седалки на автомобили Варна и Добрич

Всички собственици на автомобили постоянно търсят начини колите им да изглеждат ослепително чисти не само отвън,но и отвътре. Magical Cleaning ви представя най-новата технология на пазара за професионално машинно пране на тапицерия на седалки и салони на автомобили, джипове,автобуси и микробуси .Този метод на почистване и пране се различава в няколко аспекта от всички други традиционни начини,които се предлагат по автомивките.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЧНО НАС?

• Техниката която Magical Cleaning използва е мобилна –ние идваме при вас на адрес в удобно време .

• Метода на пране позволява да се премахнат всички петна и мръсотия в дълбочина,като същевременно освежава и дезинфекцира ,без да нарушава цветовете и тъканите на тапицерията.

• Продуктите които се използват при прането на салона на автомобила са специално създадени за тази технология и са само разграждащи се и не съдържат сапунен остатък,което всъщност е и основната причина на остатъчната неприятна миризма ,след като сте прали тапицерията на седалките на автомобила си на автомивка или с непрофесионална техника!

• Машините с които само  Magical Cleaning разполага са с двойна мощна вакум помпа,което позволява прането да извлича в дълбочина до 20 см. мръсотия с водата,като същевременно с това повърхността остава почти суха.

• Ние Ви гарантираме качествена услуга на достъпна цена!

След приключване на процеса на изпиране на тапицерията на седалките и салона на вашата кола ,до 95 % от влагата е изсмукана.До пълното изсушаване са необходими от 3 до 6 часа , в зависимост от атмосферните условия.

Въпреки всички тези предимства ,хората все още имат опасения да използват нови технологии.Дори професионалните шофьори са скептично настроени да изпробват този метод.Това е напълно разбираемо ,защото всеки собственик на автомобил иска да се увери,че по време на процеса на пране ,тапицерията няма да се повреди или има множество съмнения относно ефективността и крайният резултат.Всичко това е далеч от истината!

Magical Cleaning е фирма с доказан международен опит в професионалното машинно пране на тапицерия на всякаква мека мебел,килими, матраци и седалки,салони на автомобили.Ние покриваме град Варна и региона ,както и град Добрич и региона.Magical Cleaning е истинска магия в иновативната технология на професионалното машинно пране на тапицерия!Доверете ни се и изберете най-доброто за вас и вашият автомобил,като се обадите на тел.0899621228 за предварителна заявка,а за цени можете да разгледате нашият ценоразпис в менюто „цени“

Пране на тапицерия на седалки на автомобил-ПРЕДИ-СЛЕД!

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button