Въведете дума/фраза

Ползата от професионалното пране на дивани и столове

Актуални новини

Ползата от професионалното пране на дивани и столове

Ползата от професионалното пране на дивани и столове

Каква е ползата от професионалното пране на тапицерията на меката мебел?

MAGICAL CLEANING е фирма за професионално пране на тапицерия на мека мебел с дългогодишен опит.Неоспорим факт е ,че услугите които предлагаме се извършват от екип от обучени техници и съвременна професионална техника.За това ще си позволим да ви изтъкнем поне 5 предимства в полза на нашите услуги.

Когато за пръв път сте купили дивани и столове за вашия дом, със сигурност сте им отделили много грижи и внимание. Вероятно това ви е отнело  известно време за да намерите перфектното обзавеждане, така че разбира се, че ще се погрижите за тях. Въпреки това, с течение на времето най-вероятно сте спрели да се грижите толкова много за тях. Разбира се, все още почиствате с прахосмукачка и се опитвате да премахнете петната, но не сте толкова загрижени за начина, по който изглеждат диваните и столовете ви. Вече сте приели факта, че тъй като са остарели, вашите мебели изглеждат малко скучни и мръсни.

Въпреки това, сега може да бъде идеалното време да направите нещо по този въпрос! Професионално почистване и пране на тапицерията може да направи чудеса за вашата мека мебел и дома ви като цяло. Разбира се, можете да се опитате да почистите сами тапицерията, но вероятно нямате необходимите знания или оборудване, за да извършите работата ефективно. Ето пет причини, поради които трябва тапицерията на меката мебел да бъде почистена и изпрана от професионалисти.

1.Външен вид

Наистина ще бъдете изумени колко свежи ще изглеждат вашите столове и дивани  след професионалното пране на Magical Cleaning. Освен премахването на петна и прах, яркостта и блясъкът на цветовете ще се  върнат отново. Когато редовно почиствате професионално тапицерията на меката мебел, можете да запазите оригиналните цветове като нови.Методът за пране който прилага Magical Cleaning се нарича Steam Cleaning.Това представлява инжектиране на гореща вода заедно с разтвора за пране ,дълбоко в основата на тъканите ,като едновременно с това мощна вакуум помпа изсмуква обратно с водата ,мръсотията ,петната и алергените.По време на процеса на пране до 95% от влагата се извлича,повърхността е почти суха и за останалите 5% са необходими от 3 до 5 часа за пълното изсъхване.

2.Неприятната миризма

Както вероятно знаете, тъканта е абсорбатор на миризми. Това означава, че всички тези хора, домашни любимци,цигарен дим, обувки и всичко останало, което може да е стояло на вашите мебели, най-вероятно са оставили някои миризми зад себе си. В допълнение към професионалното пране, продуктите които използва Magical Cleaning за почистване и пране  на тапицерията ,също ще ароматизира вашите дивани и столове, като оставя след себе си аромат на чисто и свежо.

3.Отстраняване на алергени и дезинфекция

Използвайки услугата за професионално пране на тапицерията на вашите дивани и столове,Magical Cleaning ще ви осигури един по-здравословен дом.Почистването с прахосмукачка би могло да отстрани част от алергените причинени от вашите домашни любимци или домашна прах,но не би могло да ги премахне напълно.Продуктите за пране ,които използва Magical Cleaning са дезинфекциращи и специално създадени за хора с алергия.Те не съдържат химичен състав и са без сапунен остатък,но същевременно за изключително ефикасни за премахване на различни видове петна.

4.Трайност

Понякога сте  се чудили  каква е причината тъканта на меката мебел  да изглежда тънка или захабена?Праха който влиза в домовете ни е главният виновник. Микроскопичните прахови частици имат назъбени ръбове, които надраскват влакната на тапицерията.Професионално пране на Magical Cleaning ще премахне праха в дълбочина до 20 см от  меката част и ще удължи живота на тапицерията на меката мебел.

5.Съвета на Magical Cleaning

И накрая един приятелски съвет от Magical Cleaning!Като Ви дойдат гости,роднини или близки приятели,и ако тапицерията на вашите дивани и столове е захабена и миришеща неприятно,те със сигурност нищо няма да ви кажат,но ще забележат!Спестете си неудобното положение и се доверете на Magical Cleaning!Ние ще се погрижим те да изглеждат като нови!

Magical Cleaning е фирма за професионално пране на тапицерия на мека мебел,килими,матраци и салони на автомобили!За нас качеството на всяка услуга е приоритет!Magical Cleaning обслужва своите клиенти на територията на град Варна,Добрич и региона

Професионално пране на диван

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button