Въведете дума/фраза

Фирма за пране на килими и мокет на място за град Варна и Добрич

Актуални новини

Фирма за пране на килими и мокет на място за град Варна и Добрич

Фирма за пране на килими и мокет на място за град Варна и Добрич

Въпреки всички усилия и грижи които полагаме за да поддържаме килимите или мокета си чисти, с годините замърсяванията се натрупват!

Кой метод за пране на килими или мокет да изберем?

Традиционният метод на търкане с четки и пароструийка е най- популярният.Това обаче далеч не е най-разумният ,ако желаете да запазите килимите,мокета си здрави и без щети .Освен риска от захабяване ,съществуват и още фактори ,който са в минус за остарелите методи за пране на килими и мокет.Факт е също така и ,че при такъв процес не е възможно мръсотията ,почва и песъчинки да бъдат извлечени в дълбочина. Голям процент от тях остават в основата на килима ,мокета.Не е за подценяване и това,че се използват различни химикали и сапунени продукти за почистване,които са вредни и носители на различни алергени ,поради факта,че не се самораграждат и остават в материята и тъканите. На последно място ,но не по значение,трябва да отбележим ,че целият този процес е с свързан с много време и усилия от ваша страна. Често обемистите килими са затиснати с тежки мебели,които трябва да бъдат отстранени за да се извади килима и да го занесете до някоя автомивка .След което се налага да чакате доста време за да изсъхне и да ви го върнат обратно,а през това време домът ви изглежда гол и пуст.

Magical Cleaning ще ви спести всички тези усилия и неудобства!

Magical Cleaning ви предлага иновативна и качествена услуга за професионално машинно пране на килими или мокет на място ,на посочен от вас адрес,със съвременна технология и без никакъв риск за вас!

Много често ни се случва трудно да се доверим на новите технологии.Склонни сме да заложим на изпитаният стар метод и се страхуваме да погледнем в бъдещето. Не правете тази грешка и погледнете в бъдещето! Не се страхувайте да изберете новото,съвременното ,спестете си пари и време!

Услугата за пране на килими и мокет ,която Magical Cleaning  извършва се препоръчва от всички производители на килими и мокет, като най-ефективна за дълбоко почистване и пране, тъй като осигурява добър резултат без това да поврежда влакната, структурата и цветовете на тъканите. В процеса на пране  се използва професионално оборудване, което инжектира екстракция от топла вода с добавени специални препарати, които са екологично чисти,дезинфекциращи и саморазграждащи се , дълбоко във влакната на килима, мокета ,като едновременно с това двойна мощна вакуумна помпа изсмуква и извлича в дълбочина мръсотия, петна, прах и алергени. Изсъхването е по-бързо, тъй като 95% от влагата се изсмуква от килима или мокета. Това означава, че няма останал сапунен остатък. До пълното изсушаване на килима,мокета са необходими около 2 часа.Не е необходимо да местите тежките мебели,защото водата не достига до подовата ви настилка и няма риск тя да бъде повредена!

И не на последно място трябва да отбележим, че целият процес ви спестява време и пари, защото услугата се извършва на място,на ваш адрес в удобно за вас време!

Magical Cleaning извършва услугите си в град Добрич и област Добрич  и град Варна и област Варна

Call Now Button