Въведете дума/фраза

Пране на матраци

Пране на матраци

Вдъхнете живот на матраците си! С Magical Cleaning ще усетите разликата! Детайлното и навременно почистване и пране на матраците ще ви осигури свежестта и комфорта по време на сън!

Категории
Пране на матраци

Сигурно се питате защо трябва да перете матраците си редовно? Ние от Magical Cleaning ще Ви дадем поне няколко причини затова!

Нека не забравяме, че всяка нощ ние прекарваме по няколко часа в леглото си. Всеки се поти докато спи, тялото ни отделя мъртви кожни клетки и пърхут. Случва се и да направим по някоя нощна закуска в леглото. По-малките ни дечица правят и по някоя пакост върху матрака. В допълнение към всичко това с течение на времето се образуват акари. Те се малки паячета незабележими от човешкото око, които се настаняват трайно в матрака и причиняват редица алергии и среднощни безпокойства. Те се крият в зоната Ви на комфорт и застрашават здравето на цялото Ви семейство. За съжаление, някои хора не успяват да видят навреме акарите по домашните си матраци, а други пък са прекалено нехайни по този въпрос, с което губят ценно време за навременната борба с тях. Не се заблуждавайте, че като перете често чаршафите и прахосмукирате матраците си, за Вас не съществува този проблем.

Гарантирайте хигиената, чистотата и здравето в дома си!

Какво можем да Ви предложим ние?Професионално почистване и пране на матраци, освежаване на матраци, машинно пране на матраци

Magical Cleaning е Вашето решение на този проблем.
Технологията на пране, която използваме в съвременен метод използващ гореща вода, която се инжектира заедно с концентриран екологично чист детергент. Едновременно с това, мощна вакуумна помпа извлича мръсотията, петната и праха в дълбочина. Вашият матрак е чист и освежен. След приключване на процеса до 95% от водата е изсмукана, а за останалите 5% са необходими от 3 до 5 часа до пълното изсъхване в зависимост от климатичните условия.

Защо да се доверите на нас?

Magical Cleaning е компания с дългогодишен опит. За разлика от нашите конкуренти, ние използваме оборудване от последно поколение и специални почистващи препарати произведени специално за нас. Можете да разчитате на екип от  сертифицирани техници, които са обучени да боравят с цялостното оборудване.
Доверявайки ни се, Вие ще получите качествена услуга на професионално ниво. Избирайки да се погрижите за Вашите матраци, Вие не проявявате каприз или излишен лукс, а си осигурявате удоволствие на достъпна за всички цена и удължавате живота им.

Magical Cleaning покрива град Добрич и област Добрич, както и град Варна и област Варна.

МАГИЯТА НА ИЗПИРАНЕ НА ВАШИЯ МАТРАК...

Заложете на революцията в почистването
Call Now Button