Въведете дума/фраза

Пране на килими

Пране на килими

Меджикъл Клийнинг ви предлага професионално пране на килими, мокет и тапицерия! Забравете за остарелите методи на пране, които захабяват и износват вашите килими и мокет!  За разлика от остарелите вече начини на пране с триене на четки и химикали, този съвременен метод на изпиране извлича всички абразивни частици без да нарушава характеристиката, което води до [...]
Категории
Пране на килими

Меджикъл Клийнинг ви предлага професионално пране на килими, мокет и тапицерия!

Забравете за остарелите методи на пране, които захабяват и износват вашите килими и мокет!  За разлика от остарелите вече начини на пране с триене на четки и химикали, този съвременен метод на изпиране извлича всички абразивни частици без да нарушава характеристиката, което води до по-малко износване на килимите и мокетите.

  • Ефективен метод на пране за вашите подови настилки

Професионално почистване и пране на подови настилки: килими, мокети в Добрич и ВарнаMagical Cleaning Ви представя един иновативен и съвременен метод за пране на килими и мокет, препоръчан от всички производители, като най-ефективен за дълбоко почистване, тъй като осигурява добър резултат без това да поврежда влакната, структурата и цветовете на повърхностите. В процесът на изпиране се използва професионално оборудване, което впръсква екстракция от гореща вода с добавени специални препарати дълбоко във влакната на килима като едновременно с това изсмуква и извлича в дълбочина мръсотия, петна, прах и алергени. Изсъхването е по-бързо, тъй като 95% от влагата се изсмуква от килима. Това означава, че няма останал сапунен остатък. До пълното изсушаване на килима са необходими около 3 до 5 часа в зависимост от климатичните условия.
И не на последно място трябва да отбележим, че целият процес Ви спестява време и пари, защото услугата се извършва на място в удобно за Вас време.

 

  • Защо да изберете нас ?

✓ Magical Cleaning Ви дава възможност да сте сред първите усетили нещо ново и различно. Не съсипвайте килимите си с остарели начини на пране. Целият технически процес в комбинация с екологично чистите детергенти, ще удължът живота на Вашите килими и мокет и ще покажат истинските им цветове.

Слабостите на другите компании за пране и почистване, които използват  оборудване различно от нашето и сапунени продукти са, че почистват само върха и петната и мръсотията се появяват след време.

Magical Cleaning Ви гарантира перфектно качество на услугата и висок стандарт на конкурентна цена в рамките на град Добрич и град Варна. Техническият екип на Меджикъл Клийнинг се състои от сертифицирани лица с дългогодишен опит в международна компания, обучени да боравят с оборудването и знаещи как да предпазят Вашите килими и мокет от щети и повреди на състава или цветовете.

РЕЗУЛТАТА СЛЕД ПОЧИСТВАНЕ СЪС STEAM CLEANING...

Метод, който надминава очакванията и на най-взискателните клиенти
Call Now Button