Въведете дума/фраза

Пране на мека мебел

Пране на мека мебел

За да бъдат почистени Вашите дивани, столове и всякакви тапицирани мебели у дома или в офиса, не е достатъчно почистването само с прахосмукачка. Професионалното пране на меката мебел и поддържането и удължава живота и запазва цвета на тъканите на Вашите мебели.

Категории
Пране на мека мебел

Магията на професионалното почистване и пране на вашата мека мебел!

Magical Cleaning е компания за машинно пране, която гарантира отстраняването на замърсяванията в дълбочина, като същевременно не рискува структурата и цветовете на тъканите. Тайната на технологията на професионалното изпиране на тапицерията на всички мебели се крие в иновативното и съвременно оборудване с метода на инжектиране на гореща вода с концентриран специален екологичен разтвор в основата на тъканите. Едновременно с това системата изсмуква обратно водата заедно с мръсотията и извлича всички петна, прах и алергени. Освежава и дезинфекцира.

Нашето професионално оборудване за пране на тапицерия оставя след себе си чиста и суха материя, тъй като до 95% от водата се извлича обратно в машините, при високо налягане. Необходими са от 3 до 6 часа до пълното изсъхване.

Този метод на пране на мека мебел е препоръчан от всички производители на тапицерия. В допълнение, професионалното пране на тапицирани мебели дори и с подходящото оборудване е много предизвикателно! Отстраняването на стари петна от различен произход не е лесна задача. За това ние от Magical Cleaning изпращаме на място само подготвени техници, които имат дългогодишен опит и са тренирани да работят със съвременната техника и употребата на професионалните препарати.

Как да премахнете петна и миризми от домашни любимци?

Възпитанието на домашните ни любимци понякога се оказва трудна задача. Най-често тапицерията на меката мебел е съсипана от урина и косми. Това е изключително неприятно особено в случаите когато в дома Ви има и деца. Не бързайте да изхвърляте новите мебели!
Magical Cleaning ще се погрижи за това. Ние разполагаме със широка гама от професионални почистващи препарати за всякакви петна, както и за неприятностите създадени от домашните любимци.

Всяка тапицерия на мека мебел е строго зависима от вида на материята на плата. Въз основа на дългогодишният ни опит ние от Magical Cleaning ще Ви дадем няколко съвета, с които можете да избегнете някои  проблеми свързани с тапицерията на меката мебел.

Съвети при пране на мека мебел:

  • Ако имате петно или друг отпечатък върху тапицерията на Вашите мебели, не се опитвайте да го премахнете, освен ако наистина знаете как да го направите! В 95% от случаите опитът се оказва неуспешен.
  • Прочетете внимателно етикета на материята! Най-често срещаната грешка е, че не е съобразен състава на плата с начина на третиране.
  • Използвайте опитна и професионална компания за пране на тапицерията на Вашите мебели! Това сме ние от Magical Cleaning.

Magical Cleaning ще Ви предложи професионално пране на мека мебелпране на дивани, столове, табуретки и още… в рамките на гр. Добрич и област Добрич, както и гр. Варна и област Варна.

ФИНАЛНИЯТ РЕЗУЛТАТ ОТ МАШИННОТО ИЗПИРАНЕ НА ВАШАТА МЕКА МЕБЕЛ...

Гарантиран ефект след почистване по метода Steam Cleaning
Call Now Button