Въведете дума/фраза

Пране на автомобили

Пране на автомобили

Автомобилът ни е неизменна част от нашето ежедневие. Грижата за него – както за външният му вид, така и за вътрешният е от особено значение. Все по-често прекарваме голяма част от времето си в нашият автомобил. Праха се набива в тапицерията на седалките, появяват се петна от храна и напитки. Доверете се на Real Megic Cleaning/Истинската Магия на почистване. Ние гарантираме правилният избор!

Категории
Пране на автомобили

Magical Cleaning – Истинската магия на почистване Ви предлага решение на този проблем!

Защо да изберете пране на тапицерия на седалките на автомобил от Magical Cleaning ?

Да направите правилният избор не винаги е лесна задача!

За разлика от автомивките ние от Magical Cleaning/Магия на почистване идваме на място, което Ви спестява време, нерви и допълнителни разходи. Метода на извършване на услугата е иновативен с професионални машини от най-ново поколениеSteam Cleaning.
Това е процес на изпиране с екстракция от гореща вода, комбиниран с професионални продукти, специално проектирани за тапицерии, който премахва всички петна и мръсотия в дълбочина, като същевременно дезинфекцира и освежава, без да нарушава цветовете и материята. Тази съвременна технология на професионално пране на тапицерия не позволява да остане сапунка в тъканите, защото едновременно с инжектирането на разтвора, вакуумната помпа изсмуква обратно водата. След приключване на целият процес повърхността на седалките на Вашият автомобил са до 95 % сухи! За пълното изсъхване са необходими от 3 до 6 часа в зависимост от атмосферните условия.

Какво печелите, ако изберете пране на тапицерията на седалките на Вашият автомобил от Magical Cleaning?

На първо място Вие получавате професионално отношение  и качествена услуга извършена от екип с дългогодишен опит натрупан в международна компания. Съвременно оборудване и технология иновативна за българският пазар и широко разпространена на запад. Време за Вас и Вашето семейство, защото ние идваме в предварително уговорен ден и час по Ваш избор. И не на последно място Ви предлагаме конкурентна цена за услугата. Доверието е основно правило между нас и нашите клиенти!

Magical Cleaning покрива град Добрич и област Добрич, както и град Варна и област Варна.

ВПЕЧАТЛЯВАЩ РЕЗУЛТАТ ОТ МОБИЛНО ПРАНЕ НА АВТОТАПИЦЕРИИ...

Магията е реалност - със Steam Cleaning всичко е възможно!
Call Now Button