Въведете дума/фраза

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ И ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ЗА ВАРНА И ДОБРИЧ

Актуални новини

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ И ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ЗА ВАРНА И ДОБРИЧ

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ И ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ЗА ВАРНА И ДОБРИЧ

Професионалното пране и почистване на тапицерията на меката мебел,много често се пренебрегва когато се обмисля основно почистване. За да бъдат почистени вашите дивани, столове и всякакви тапицирани мебели ,само с прахосмукачка не е достатъчно. Все още много хора не могат да осъзнаят ,че има огромна разлика между професионалното машинно пране и почистване,извършено с техника която е съвременна,модерна и това което се извършва с перящи прахосмукачки като Rainbow,Karcher и др. които са предназначени за масова битова употреба и нямат капацитета услугата да достигне качеството на професионалните машини.

Замърсяванията и петната по тапицерията са неизбежни с времето и правят меката мебел да изглежда непривлекателна и скучна. Освен това ,ако не виждате петна ,това не означава ,че тапицерията на вашите мебели е чиста. Не бива да пренебрегваме и факта,че тапицерията на меката мебел е идеална среда за домашните прахови акари,които от своя страна са истинските виновници за редица алергични реакции,астма и други дихателни и кожни заболявания. Да не забравяме ,че цигареният дим и остатъците от него се настаняват трайно в тъканите на тапицираните мебели. Той не само оставя неприятна миризма,която с времето се задълбочава,но и променя напълно цвета на меката мебел,дивана.

MAGICAL CLEANING препоръчва да не пренебрегвате редовното професионално пране на тапицерията на дивана,столовете,холовата гарнитура или друга мека мебел по време на основното почистване!

Magical Cleaning е единствената фирма за професионално пране на тапицерия на мека мебел,килими,мокет и матраци за град Варна,град Добрич и региона ,която разполага с машини за професионално машинно пране от най-ново поколение ,което ни прави конкурентно способни по отношение на качеството на услугите и достъпната цена. Професионалното пране извършено от Magical Cleaning може да направи чудеса !Иновативното и съвременно оборудване гарантира отстраняването на замърсяванията в дълбочина ,като същевременно не рискува структурата и цветовете на тъканите. Освен премахването на петна и прах, яркостта и блясъкът на цветовете ще се върнат отново. Когато редовно използвате услугите на Magical Cleaning за професионално пране, ще можете да запазите оригиналните им цветове като нови.Продуктите които се използват,са без химичен състав и не съдържат сапунен остатък. Методът за пране който прилага Magical Cleaning,представлява инжектиране на топла вода заедно с разтвора за пране,дълбоко в основата на тъканите ,като едновременно с това мощна вакум помпа изсмуква обратно водата ,мръсотията ,петната и алергените. По време на самият процес не се използват обилни количества вода , а само необходимото за самото пране като водата циркулира само за секунди между основата на тъканите и машината.След приключване на прането до 95% от влагата е извлечена,а за останалите 5 % са необходими от 3 до 6 часа до пълното изсъхване на стайна температура.Поради този факт, услугата е възможна като през летните,така и през зимните месеци и не е зависима от времето навън, тъй като процесът на изсушаване е еднакъв през всички сезони.

ЗА НАС КАЧЕСТВОТО НА ВСЯКА УСЛУГА Е ПРИОРИТЕТ!MAGICAL CLEANING ОБСЛУЖВА СВОИТЕ КЛИЕНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД ВАРНА, ГРАД ДОБРИЧ И РЕГИОНА

Call Now Button