Въведете дума/фраза

Пране на седалки на кола втора употреба в град Варна и Добрич

Актуални новини

Пране на седалки на кола втора употреба в град Варна и Добрич

Пране на седалки на кола втора употреба в град Варна и Добрич

АВТОМОБИЛЪТ НИ МНОГО ЧЕСТО Е НАШАТА ВИЗИТНА КАРТИЧКА.ЗА ВСЕКИ ОТ НАС Е МНОГО ВАЖНО КОЛАТА НИ ДА БЪДЕ ЧИСТА НЕ САМО ОТВЪН,НО И ОТ ВЪТРЕ.

Когато купуваме кола втора употреба се сблъскваме с куп неприятности.Понякога прекарваме дни проучвайки възможностите си в опит да намерим автомобилът който отговаря на нашите нужди.След като сме намерили това което търсим,откриваме неочаквана изненада ,като неприятната миризма в салона на автомобила.Миризмите често се крият в тапицерията на седалките на автомобила.Възможно е предишният собственик да е бил пушач.Цигареният дим е основният причинител на неприятната миризма и почти е невъзможно да се справите с нея без помощта на професионално пране на тапицерията.Отлаганията с времето се натрупват в материята ,като променят не само цветовете на тапицерията в салона на автомобила,но и се набиват все по надълбоко в меките части на седалките,като при всяко едно намокряне или навлажняване по невнимание,миризмата става все по осезаема.

Другият основен фактор на неприятната миризма в салона на автомобила е праха.Средата в която живеем е все по нездравословна . Замърсяванията на въздуха и праха който дишаме ежедневно ,неминуемо се наслагва трайно и по тапицерията на седалките на автомобила .През летният сезон ,освен все по прашният въздух се наслагват пясък и почва,като това води и до по-чести заболявания.Усещането за нечистоплътност се засилва ,когато сме с по-светли дрехи или се изпотяваме въпреки климатика ,докато шофираме или се возим в автомобила.Още по неприятни са видимите петна от храна или различни напитки.Често пъти на всеки се случва да разлее кафе или сок в колата.Течността прониква в тапицерията и достига меките части,като така трайно се настанява и без професионална помощ е невъзможно да бъдат премахнати.

MAGICAL CLEANING ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ С ГАРАНТИРАН ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ,СЕДАЛКИТЕ И САЛОНА НА ВАШИЯТ АВТОМОБИЛ ДА ИЗГЛЕЖДАТ КАТО НОВИ!

Magical Cleaning използва единственият революционен метод за професионално пране STEAM CLEANING.Процесът представлява инжектиране на топла вода с био разградими детергенти ,дълбоко в основата на материята,като едновременно с това двойна мощна вакум помпа изсмуква водата и наслоената мръсотия в дълбочина от 20 см.По време на професионалното пране до 95% от влагата са извлечени,а за останалите 5% е необходимо от 2 до 6 часа до пълното изсъхване,в зависимост от атмосферните условия на въздуха.

Услугите се извършват на място,на адрес на клиента с предварителна заявка.Magical Cleaning предлага услугите си на конкурентно ниска цена и гарантирано качество !

Magical Cleaning работи на територията на град Варна,град Добрич и региона.

MAGICAL CLEANING е фирма специализирана в професионалното пране на тапицерия на мека мебел,седалки и салони на всякакви автомобили,автобуси,микробуси и др.,както и на килими,мокети и матраци!

Пране на седалки на кола от Magical Cleaning

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button