Въведете дума/фраза

Професионално пране на мека мебел,дивани за Варна и Добрич

Актуални новини

Професионално пране на мека мебел,дивани за Варна и Добрич

Професионално пране на мека мебел,дивани за Варна и Добрич

Независимо дали имате деца или домашни любимци,често посрещате гости или прекарвате доста време у дома,трябва да знаете,че тапицерията на меката мебел неминуемо се замърсява!Прах,микроби и петна не могат да бъдат избегнати!Това не означава,че трябва да приемете факта,че вашите дивани,столове или други тапицирани мебели ще останат мръсни!

Magical Cleaning  ви дава освежаващо и дълбоко почистване и пране на тапицерията, което удължава живота на вашите мебели и е безопасно и здравословно за деца и домашни любимци.Ние изпращаме екип от професионалисти с дългогодишен опит за да почистят вашите мебели и да внесът нов живот и свежест в дома ви.Препаратите които Magical Cleaning  използва и третира тапицерията на меката мебел са достатъчно силни, за да почистят най-дълбоките петна,дезинфекциращи и  напълно безвредни за да не повредят материята или цветовете на дамаската на меката мебел.Препоръчани са от редица  независими лаборатории,които  тестват ефективността и здравословното състояние при процеса на  пране на горещо карбонизиращо извличане (HCE).Заключението е,че при процеса на пране се премахва средно  99,1% от вируси и микроби от тапицерията на меката мебел. В допълнение, лабораторията установи, че процесът ни, използван заедно с дезинфектант, премахва средно  89%  от въздушните бактерии  в дома, като подобрява качеството на въздуха в помещенията.

Когато решите да потърсите професионална фирма за пране на  тапицерия на мека мебел, може да сте загрижени за използването на силно пенливи и тежки химикали, които могат да оставят лепкави остатъци и да бъдат вредни за здравето  на децата и домашните любимци.С  Magical Cleaning  не е нужно да се притеснявате за това!Ние третираме тапицерията на меката мебел(дивани,столове)с екологично чист разтвор ,който  изсъхва по-бързо(до 95% от влагата е извлечена) и е устойчив на повторно замърсяване. Представете си, милиони малки мехурчета, които работят, за да разкъсат мръсотията натрупана дълбоко във влакната на тапицираните ви мебели, така че да могат лесно да бъдат извлечени. По този начин нашият безопасен и дезинфекциращ разтвор за пране ,ревитализира повърхността на вашата мека мебел за по-свежо, по-здравословно, по-дълготрайно почистване. А специалният ароматизатор, който използваме, не само скрива или покрива миризмите, които са били абсорбирани в меката  мебел,а ги отстранява напълно, запазвайки мебелите ви и въздуха свежи за по-дълго време. Нашият сертифициран почистващ препарат за пране на тапицерия и килими се използва със  специализираното ни оборудване от най-ново поколение, за да премахне почистващия разтвор заедно с всички замърсявания, прах и микроби, които е захванал от въздуха във вашия дом, оставяйки вашите мебели по-ярки, по-чисти и дезинфекцирани от други алтернативни или остарели методи и техники. Този дълбоко почистващ и здравословен начин на пране работи перфектно и ефикасно за  всички видове тапицерия  на мека мебел,килими,мокети и матраци!

Magical Cleaning е фирма за професионално пране на тапицерия на мека мебел,която работи за клиенти от град Варна и региона и град Добрич и региона!Можете да ни потърсите на телефон 0899621228 за предварителна заявка!

Усетете разликата с професионалното пране на тапицерия на мека мебел от Magical Cleaning

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button