Въведете дума/фраза

Професионално пране на седалки,автотапицерия Варна и Добрич

Актуални новини

Професионално пране на седалки,автотапицерия Варна и Добрич

Професионално пране на седалки,автотапицерия Варна и Добрич

Напоследък все по често чуваме и срещаме реклами за услуги като машинно пране на автотапицерия или пране на салони и седалки на автомобили,но само Magical Cleaning е фирма,която извършва ПРОФЕСИОНАЛНО машинно пране на територията на град Варна,град Добрич и региона!

Когато купуваме кола втора употреба се сблъскваме с куп неприятности,откриваме неочаквана изненада ,като неприятната миризма в салона на автомобила.Миризмите често се крият в тапицерията на седалките на автомобилът.Възможно е предишният собственик да е бил пушач.Цигареният дим е основният причинител на неприятната миризма и е невъзможно да се справите с нея без помощта на професионално пране на тапицерията.Отлаганията с времето се натрупват в материята ,като променят не само цветовете на тапицерията в салона на автомобила,но и се набиват все по надълбоко в меките части на седалките,като при всяко едно намокряне или навлажняване по невнимание,миризмата става все по осезаема. Другият основен фактор на неприятната миризма в салона на автомобила е прахът.Средата в която живеем е все по нездравословна . Замърсяванията на въздуха и прахоляка който дишаме ежедневно ,неминуемо се наслагва трайно и по тапицерията на седалките на автомобила .През летният сезон ,освен все по прашният въздух се наслагват пясък и почва,като това води и до по-чести заболявания. Още по неприятни са видимите петна от храна или различни напитки.Често пъти на всеки се случва да разлее кафе или сок в колата.Течността прониква в тапицерията и достига меките части,като така трайно се настанява и без професионална помощ е невъзможно да бъдат премахнати.

Грижата за автомобила не е излишен лукс,който могат да си позволят само определена група хора с добри финансови възможности.

Професионално пране на седалки на автомобил

ВСИЧКИ НИЕ ОБИЧАМЕ АРОМАТА НА ЧИСТО И СВЕЖО В КОЛАТА СИ!СРЕДНО ПРЕКАРВАМЕ ОКОЛО 20% ОТ ВРЕМЕТО СИ В АВТОМОБИЛА,А ДРУГИ И МНОГО ПОВЕЧЕ! ПОСЛЕДНИТЕ ПРОУЧВАНИЯ ПОКАЗВАТ ,ЧЕ АВТОМОБИЛИТЕ СА ПО-МРЪСНИ И ОТ ЕДНА КЪЩА!ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА РЕДОВНОТО ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ НА САЛОНА И СЕДАЛКИТЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Magical Cleaning е единствената фирма в град Варна и региона и град Добрич и региона,която може напълно да задоволи изискванията на своите клиенти,предлагайки висок стандарт на услугата и достъпна цена.Magical Cleaning използва иновативна технология от последно поколение в сферата на професионалното пране на тапицерия,салони(седалки) на автомобили.Процесът представлява инжектиране на топла вода с прибавени само разграждащи се дезинфекциращи,екологично чисти детергенти, в основата на тапицерията ,като едновременно с това мощна вакум помпа изсмуква обратно водата заедно с натрупаната мръсотия и прах.Методът на почистване и пране на тапицерия,салона(седалки) на автомобила , премахва всички петна като същевременно дезинфекцира и освежава,щадейки цветовете и материята.В резултат на това до 95% от влага е изсмукана,а за останалите 5% са необходими от 2 до 4 часа до на пълното изсъхване на тапицерията на автомобила. Продуктите които се използват при прането на салона и тапицерията на седалките на автомобила са специално създадени за тази техника и са екологични, само разграждащи се и не съдържат сапунен остатък.Това предотвратява появата на лоша миризма след прането и само неутрализира лепкавите остатъци,които водят до натрупването на нова мръсотия за кратко време.

Magical Cleaning извършва услугите си за професионално машинно пране на тапицерия на мека мебел,дивани,матраци,килими и салони(седалки) на автомобили , като идва на адрес на клиента в удобно за вас време което ви спестява нерви и средства.

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.

Call Now Button