Въведете дума/фраза

Професионално пране на матрак Варна и Добрич

Актуални новини

Професионално пране на матрак Варна и Добрич

Професионално пране на матрак Варна и Добрич

Добрият сън е важен както за физическото,така и за психическото ни здраве, а чистият и удобен матрак е от съществено значение за това.Редовното почистване и професионално пране на матрака може да окаже значително въздействие върху качеството ни на живот.Докато петната,миризмите и акарите са неизбежни последици от ежедневната употреба на матрака,то навременното пране и почистване може да помогне за намаляването на тези неудобства.

Домашните акари предпочитат да живеят в нашите матраци в близост до източник на влага.Докато спим,дишаме и се потим, по време на един нощен сън губим около 1 литър вода.Това е идеалната среда за акарите.Те се хранят с мъртвите кожни клетки които отделяме по време на сън.Техните изпражнения съдържат ензими които са основната причина за астма и други алергии.Последно време броя на алергичните заболявания се е увеличил ,като основната причина е ,че средната температура на домовете ни се е увеличила с повишаващата се честота на централни отоплителни системи. Производството на водни пари също се е увеличил с подобряване на хигиенните стандарти (повече душове, вани, повече вътрешно сушене на дрехи). Отоплението и изолация на домовете ни и двойното остъкляване на прозорците ни значително намаляват вентилацията.Независимо дали ни харесва или не ,те са били част от нашата околна среда –те са живеели и винаги ще живеят сред нас!Въпреки това те не са опасни за 90% от хората.Ако не сте алергични към домашната прах тези животинки са напълно безобидни.

Водещи производители на матраци,препоръчват като най-ефективен метод за удължаване на живота им Steam Cleaning-професионално пране.Тупането на матраците и честото прахосмукиране по скоро уврежда повърхността на материята,тъканите и нишките от които са изградени.Съществува грешна представа ,че изтупването е добър вариант за предпазване от домашните акари. Можете да се отървете от тях само с температура над 70 градуса или замразяване и професионално пране на матрака.

А знаете ли кое е наистина „ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ“ и защо се нарича така?Това наистина обърква все повече хората.
Magical Cleaning ще си позволи да разграничи истински професионалната услуга от всички останали.
1.Професионалното пране се извършва с техника която е специално създадена за тази услуга и която видимо се различава от обикновена перяща прахосмукачка.
2.За Професионалното пране задължително се използват препарати които НЕ съдържат химичен състав и сапунен остатък, с главна цел,не само качествено изпълнение на услугата,но и предотвратяване на щети по материята .
3.Професионалното пране може да бъде извършено като такова единствено от фирма с дългогодишен опит и доказан професионализъм,разполагаща с необходимото оборудване за извършване на такава услуга!
Помислете,дали сте виждали реклама с клип на перяща прахосмукачка ,която да показва истинските и възможности?Не?Само снимки свалени от интернет!

Magical Cleaning разполага с високотехнологични машини ,специално създадени за професионално машинно пране на матраци, тапицерия на мека мебел, килими,мокет,седалки и салони на автомобили и за борба с домашните акари. Екстракцията от гореща вода с прибавени екологично чисти детергенти се инжектира дълбоко в основата на тъканите на матрака(тапицерията,дамаската),като едновременно с това двойна мощна вакум помпа извлича натрупаната мръсотия,петна и акари. По време на процеса на пране на матрака ,водата циркулира за секунди и не се задържа в материята. След приключване на прането до 95 % от влагата са извлечени, а за останалите 5% са необходими от 3 до 6 часа до пълното изсъхване на стайна температура.

Magical Cleaning извършва услугите си на адрес на клиента в удобно за вас време ,като това ви спестява нерви и средства.

Magical Cleaning има индивидуален подход към всеки клиент и държи на висок стандарт и качество на конкурентни цени.

Magical Cleaning обслужва клиентите си в град Варна и областта, както и в град Добрич и областта.

Mattress clean MClean

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.