Въведете дума/фраза

Почистване и професионално пране на тапицерия на мека мебел за Варна и Добрич

Актуални новини

Почистване и професионално пране на тапицерия на мека мебел за Варна и Добрич

Почистване и професионално пране на тапицерия на мека мебел за Варна и Добрич

ЗАЩО ТАПИЦЕРИЯТА НА МЕКАТА МЕБЕЛ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧИСТВА РЕДОВНО?

Тапицерията на меката мебел(диван,столове) е нещо, което често се пренебрегва, когато се обмисля да почистите вашия дом

Когато купуваме нови мебели , едно от водещите условия е тапицерията да е тъмна с цел да не личи мръсотията и праха. Това разбира се е практично ,но далеч не е хигиенично! От време на време най-вероятно забелязвате по някое петънце по любимия си диван ,но се справяте с помощта на домакински почистващ препарат за тапицерия.Това става бързо и лесно ,но е неефективно и грозните петна отново се появяват. Magical Cleaning  съветва своите клиенти да не се опитват да отстраняват сами петната,защото третирайки ги с препарати купени от търговската мрежа,вие ще запечатате петното в меката част на дивана.

Освен това ,ако няма видими петна по дивана или стола,това не означава ,че тапицерията на вашите мебели е чиста.Да не забравяме ,че цигареният дим и остатъците от него се настаняват трайно в тъканите на тапицираните мебели. Той не само оставя трайна неприятна миризма,която с времето се задълбочава,но и променя напълно цвета на меките мебели.А какво ще кажете за домашните любимци?Дали успявате да се справите с тяхното възпитание у дома? Най-често тапицерията на меката мебел е съсипана от урина и косми.Това е изключително неприятно особено в случаите когато в дома Ви има и деца.Дори когато тапицерията на меката мебел изглежда видимо чиста,бактериите които трайно са се настанили в тъканите и не  се виждат с просто око ,могат потенциално да повлияят на вашето здраве и на семейството ви.

Magical Cleaning Ви представя поне 3 причини за редовно професионално пране на тапицерията на меката мебел:

 

  • Външният вид!Основната причина да поддържате тапицерията на вашите дивани чиста е за да спомогнете на добрият им външен вид.Редовното професионално пране удължава живота на меката мебел .
  • Здравето на вашето семейство!Бактерии,мухъл и акари могат да се настанят трайно във вашият дом,без дори да го осъзнавате. Патогени и мръсотия могат да се натрупат до точка ,която да предизвика риск за здравето на вашето семейство.Бактериите могат да се загнездят дълбоко в тапицерията на меката мебел и да създадат неприятни миризми.
  • Качеството на въздуха!Повечето хора не осъзнават,че редовното пране на тапицерията на меката мебел може да помогне за качеството на въздуха в дома си.Професионалното пране на меката мебел може да ви отърве от проблеми като алергии,прах,мухъл.Лошото качество на въздуха може да доведе до проблеми с дишането.

Magical Cleaning Ви предлага качествена и професионална услуга на достъпна за всички цена!

 

Magical Cleaning е компания с международен и дългогодишен опит в професионалното пране на тапицерия на мека мебел,дивани, холови гарнитури,столове, сепарета!

Magical Cleaning покрива град Добрич и област Добрич,както и град Варна и област Варна

Magical Cleaning работи с предварителна заявка на телефон 0899621228 и извършва услугите си на адрес на клиента

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.