Въведете дума/фраза

Професионално пране на тапицерия,седалки на кола за град Варна,Добрич

Актуални новини

Професионално пране на тапицерия,седалки на кола за град Варна,Добрич

Професионално пране на тапицерия,седалки на кола за град Варна,Добрич

Напоследък все по често чуваме и срещаме реклами за услуга като машинно пране на авто тапицерия или пране на салони(седалки) на автомобили,но само Magical Cleaning е компания за ПРОФЕСИОНАЛНО машинно пране на територията на град Варна,град Добрич и региона!

Когато купуваме кола втора употреба се сблъскваме с куп неприятности,откриваме неочаквана изненада ,като неприятната миризма в салона на автомобила.

Миризмите често се крият в тапицерията на седалките на автомобилът.Възможно е предишният собственик да е бил пушач.Цигареният дим е основният причинител на неприятната миризма и е невъзможно да се справите с нея без помощта на професионално пране на тапицерията.Отлаганията с времето се натрупват в материята ,като променят не само цветовете на тапицерията в салона на автомобила,но и се набиват все по надълбоко в меките части на седалките,като при всяко едно намокряне или навлажняване по невнимание,миризмата става все по осезаема. Другият основен фактор на неприятната миризма в салона на автомобила е праха.Средата в която живеем е все по нездравословна . Замърсяванията на въздуха и прахоляка който дишаме ежедневно ,неминуемо се наслагва трайно и по тапицерията на седалките на автомобила .През летният сезон ,освен все по прашният въздух се наслагват пясък и почва,като това води и до по-чести заболявания. Още по неприятни са видимите петна от храна или различни напитки.Често пъти на всеки се случва да разлее кафе или сок в колата.Течността прониква в тапицерията и достига меките части,като така трайно се настанява и без професионална помощ е невъзможно да бъдат премахнати.

ВСИЧКИ НИЕ ОБИЧАМЕ АРОМАТА НА ЧИСТО И СВЕЖО В КОЛАТА СИ!

СРЕДНО ПРЕКАРВАМЕ ОКОЛО 20% ОТ ВРЕМЕТО СИ В АВТОМОБИЛА,А ДРУГИ И МНОГО ПОВЕЧЕ! ПОСЛЕДНИТЕ ПРОУЧВАНИЯ ПОКАЗВАТ ,ЧЕ АВТОМОБИЛИТЕ СА ПО-МРЪСНИ И ОТ ЕДНА КЪЩА!

ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА РЕДОВНОТО ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ НА САЛОНА И СЕДАЛКИТЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Грижата за автомобила не е излишен лукс,който могат да си позволят само определена група хора с добри финансови възможности.

Magical Cleaning е единствената компания за град Варна, град Добрич и региона която може да задоволи напълно изискванията на своите клиенти, предлагайки висок стандарт на услугата и достъпна цена.

Magical Cleaning използва иновативна технология от последно поколение в сферата на машинното пране на тапицерия,салони(седалки) на автомобили.Процесът представлява инжектиране на гореща вода с прибавени само разграждащи се ,екологично чисти детергенти, в основата на тапицерията ,като едновременно с това мощна вакум помпа изсмуква обратно водата заедно с натрупаната мръсотия и прах.Методът на почистване и пране на тапицерия,салона(седалки) на автомобила , премахва всички петна като същевременно дезинфекцира и освежава,щадейки цветовете и материята.В резултат на това до 95% от влага е изсмукана,а за останалите 5% са необходими от 2 до 4 часа до на пълното изсъхване на тапицерията на автомобила. Продуктите които се използват при прането на салона и тапицерията на седалките на автомобила са специално създадени за тази техника и са екологични, само разграждащи се и не съдържат сапунен остатък.Това предотвратява появата на лоша миризма след прането и само неутрализира лепкавите остатъци,които водят до натрупването на нова мръсотия за кратко време.

Magical Cleaning извършва услугите си за професионално машинно пране на тапицерия на мека мебел,дивани,матраци,килими и салони(седалки) на автомобили , като идва на адрес на клиента в удобно за вас време което ви спестява нерви и средства.

 

Magical Cleaning обслужва клиентите си в град Варна, град Добрич и региона!

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.