Въведете дума/фраза

Алергия към домашна прах,помощ с професионално машинно пране за Варна,Добрич

Актуални новини

Алергия към домашна прах,помощ с професионално машинно пране за Варна,Добрич

Алергия към домашна прах,помощ с професионално машинно пране за Варна,Добрич

Праховите акари са микроскопични организми, които изхвърлят домашната прах във въздуха. Те са един от най-често срещаните алергени в затворени помещения, а симптомите могат да присъстват целогодишно. В допълнение към алергичния ринит, алергията от прах може също да предизвика астма и екземи. Хората с различни алергии често страдат най-много в собствените си домове или в други затворени помещения. Странно, че техните симптоми често се влошават по време на ,или непосредствено след прахосмукиране,изтупване или почистване на  прах. Процесът на почистване може да раздвижи праховите частици, което ги прави по-лесни за вдишване.

Симптоми на алергия към домашната прах

 • Кихане

 • Запушен нос

 • Червени, сърбящи или сълзливи очи

 • Хрипове, кашлица, стягане в гърдите и задух

 • Сърбеж и внезапни обриви по кожата

  Праховите акари  са най-честата причина за алергия от домашна прах.Живеят и се размножават идеално  на топло и влажно място. Прахообразните частици често се срещат във възглавници, матраци, килими и мека мебел. Те се разнасят във въздуха ,когато почиствате с прахосмукачката, ходите по килима или се настанявате удобно на дивана и матрака.

  Праховите акари са често срещана причина за  астма при децата . Домът ви не трябва да бъде видимо мръсен, за да се  предизвика алергична реакция. Частиците са твърде малки, за да се видят е просто око и често не могат да бъдат отстранени, като се използват обикновени процедури за почистване. В действителност, енергичното и често  почистване може да влоши симптомите на алергичния човек.

   

  Единственият избор да се отървете от тази невидима с просто око заплаха за вашето здраве е професионалното пране от Magical Cleaning.

  Magical Cleaning е единствената компания за професионално пране на територията на град Варна,град Добрич и региона,която разполага с технология и професионално оборудване  за борба с домашните акари.От особено значение са и продуктите с които се третира тапицерията на меката мебел,матраците и килимите.За да бъдат ефективни в борбата с тези микроскопични организми,препаратите не е задължително да съдържат химичен състав или сапунен остатък.

  Magical Cleaning използва за професионалното пране на тапицерията на мека мебел,матраци и килими,продукти които са специално създадени за хора с различни видове алергии и малки деца,като те са биологични,натурални и само разграждащи се.Не съдържат сапунен остатък,което е главен причинител на остатъчната неприятна миризма след изпиране.

  Magical Cleaning работи с техника от последно поколение и най-висок клас за професионално машинно пране по метода Steam Cleaning.Начинът на пране представлява,инжектиране на водата заедно с разтвора,дълбоко до основата на тъканите ,като едновременно с това мощна вакум помпа изсмуква обратно натрупаната мръсотия.Процесът се извършва за секунди и така водата не се задържа в материята,като така се предотвратява появата на бактерията на мухълът.По време на прането до 95% от влагата е извлечена,а за останалите 5% са необходими от 3 до 6 часа на стайна температура до пълното изсъхване.

  Magical Cleaning е компания за професионално пране на тапицерия на мека мебел,матраци,килими,мокети и салони на всички видове автомобили!

  Magical Cleaning обслужва всички клиенти в град Варна,град Добрич и региона и е единствената на тази територия която разполага с тази съвременна техника!

  Magical Cleaning е компания с дългогодишен международен опит и изпраща на адрес на клиента само обучени професионалисти.

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.