Въведете дума/фраза

Фирма за пране на килими,мокети град Варна,Добрич

Актуални новини

Фирма за пране на килими,мокети град Варна,Добрич

Фирма за пране на килими,мокети град Варна,Добрич

Търсите най-доброто за Вашите килими и мокети в град Варна,град Добрич и региона!Омръзнало ви е да търсите фирми за пране на килими и мокети,а после да чакате с дни за да ви ги върнат обратно,а резултатът се оказва незадоволителен !Спрете да търсите!!!

Не съсипвайте повече килимите и мокетите си с остарели методи на пране,които в повечето случаи повреждат тъканите на килима и мокета ви.Четкането с четки и роторни машини унищожават преждевременно косъма на килимите и мокетите,а прекалената употреба на вода създава условия за размножаване на бактерията на мухъла.

Magical Cleaning Ви представя революционен, модерен метод за професионално пране на килими и мокети със съвременна техника по метода на екстракторното пране Steam cleaning.

Услугата се извършва на място ,на посочен адрес и не е необходимо да носите килимите си някъде,а ние идваме и ги перем пред Вас ,във Вашият дом.Техниката с която разполага Magical Cleaning е широко разпространена в Западна Европа и Америка и сега набира популярност в България.Тя е специално създадена за професионално пране на килими,мокети и тапицерия на мека мебел.Технологията на пране няма да наруши подовите Ви настилки,независимо от какъв материал са ,защото количеството вода което се използва е 80% по-малко от познатите Ви до този момент начини на пране.Системата впръсква водата едновременно  с разтвора за пране дълбоко до основата на килима или мокета ,като едновременно с това мощна вакум помпа изсмуква обратно водата заедно с натрупаната мръсотия.Този иновативен метод за професионално пране на килими и мокети е единственият който може да извлече почва и пясък от основата на килима и мокета.Поради минималните количества вода които се използват за процеса на пране,както и екстракторната система която извлича до 95% от влагата,Вашите килими и мокети ще бъдат почти сухи след края на прането.Този метод на професионално пране позволява услугата да се извършва и през зимният период,поради факта,че до 2-3 часа килимите и мокетите ще са напълно сухи!

В допълнение към всичко това ,бихме добавили,че препаратите за пране които използва  Magical Cleaning са напълно безвредни,защото не съдържат химичен състав ,което не позволява да остане сапунен остатък ,което всъщност води до натрупването на нова мръсотия и  до появата на вируси и бактерии в дома Ви.Те са само разграждащи се и са специално създадени за хора с различни видове алергия ,както и за малки деца и домашни любимци.

Доказано е,че след професионалното пране по метода Steam cleaning, качеството на въздухът във Вашият дом ще се подобри,тъй като  98% от обикновените алергени в килимите и тапицерията ви ще бъдат премахнати, а когато се добави дезинфекциращ агент, 89% от бактериите се отстраняват от въздуха в помещението.

Magical Cleaning е компания за професионално пране,която има мисия да се грижи за здравето в дома на своите клиенти и за това популяризирането на този метод на професионално пране е от съществено значение.Ние напълно разбираме,че новаторството в технологията в България се възприема трудно,поради факта,че българинът е традиционалист,но всеки съвременен човек върви напред само и единствено когато  гледа в  бъдещето!

Ако и Вие държите да бъдете сред лидерите и гледате в бъдещето , Magical Cleaning е Вашият избор!

Magical Cleaning е компания за професионално пране на тапицерия на мека мебел,матраци,килими,мокети и салони на всички видове автомобили!

Magical Cleaning обслужва всички клиенти в град Варна,град Добрич и региона и е единствената на тази територия която разполага с тази съвременна техника!

Magical Cleaning е компания с дългогодишен международен опит и изпраща на адрес на клиента само обучени професионалисти!

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.