Въведете дума/фраза

Как да почистите петна и миризми от матрак

Актуални новини

Как да почистите петна и миризми от матрак

Как да почистите петна и миризми от матрак

Ако никога не сте почиствали и прали професионално  матрака си, трябва наистина да сериозно да помислите! Всички ние освобождаваме пот, масла и кожни клетки, докато спим, а с течение на времето матрака може да стане доста мръсен. Вие прекарвате 1/3 от живота си в леглото си, затова се уверете, че това е здравословно и чисто място.Вече знаем за домашните акари и какво причиняват те!Ако използвате съвременен протектор за матрак,трябва да ви разочароваме,че дори и той не би могъл да предпази напълно матрака ви нашествието на акари или пък от потта която неминуемо се пропива в матрака.Честото прахосмукиране на матрака е добра идея за предпазване от домашните акари,но не е достатъчно ефективно.Така нареченото „изтупване” не е препоръчително,защото така има риск от нараняване и увреждане на матрака!Влагата е най-големият враг за матрака!Независимо дали средата в която се намира матрака е с висока влажност или не,потта която отделяме докато спим е достатъчно за да се образува бактерията на мухала във вътрешността на матрака

Magical Cleaning е компания с дългогодишен  опит и е специализирана в професионалното пране на тапицерия на мека мебел,матраци,килими и салони на автомобили.

Magical Cleaning съветва всички свои клиенти ,че навременното и редовно професионално почистване и пране удължава живота на матрака и запазва здравето в домът ви.

Magical Cleaning разполага с професионална,съвременна и иновативна технология за пране на тапицерия и килими,която работи по метода Steam Cleaning.Това представлява екстракцията с гореща вода и специален детергент,който се инжектира дълбоко в тъканите на тапицерията на диваните,матраците и килимите ,като същевременно с това мощна вакуум помпа изсмуква в дълбочина домашната прах,петна и мръсотията.Този иновативен метод на професионално пране убива миризмите и домашните акари мигновено,като ги задържа далеко от домът ви поне за 6 месеца. След приключване на прането до 95 % от влагата са извлечени, а за останалите 5% са необходими от 3 до 6 часа до пълното изсъхване.Прането позволява да се извършва целогодишно ,независимо от сезона или температурата навън. Матракът ви ще е чист и защитен, като ви дава пълно спокойствие!

Magical Cleaning извършва услугите си на адрес на клиента в удобно за вас време ,като това ви спестява време,нерви и средства.

Magical Cleaning обслужва клиентите си в град Добрич и областта, както и в гр. Варна и областта.

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.