Въведете дума/фраза

Пране на килими у дома,на място или „От врата до врата“

Актуални новини

Пране на килими у дома,на място или „От врата до врата“

Пране на килими у дома,на място или „От врата до врата“

 

Пролет е- това означава,че стартира сезонът на почистването!Особено неприятно е когато зимата си отиде и вие откриете,че домът ви е затрупан с прах и мръсотия.Magical Cleaning ще ви даде своето експертно мнение за  това как да решите и да изберете най-доброто за вашият дом.

Ако се чудите дали да наемете фирма за пране на килими,която предлага услуга „От врата до врата” или да използвате съвременен метод за професионално пране на килими,като извикате техник на място в дома си,ние ще ви помогнем да направите своя избор ,като ви дадем база за сравнение.

Първо бихме искали да изтъкнем факта,че хората не перат килимите си достатъчно често, след което се чудят защо килимите им не изглеждат добре или защо детето им е постоянно болно или с някакви алергии! Magical Cleaning препоръчва да се използват услугите на професионална фирма за пране на килими ,минимум два пъти в годината, особено ако живеете в зона на трафик и високо замърсяване или имате домашни любимци!

Услугата за пране на килими,която предлагаме ние от Magical Cleaning се извършва от екип от обучени специалисти, на които можете напълно да се доверите.Разполагаме със съвременна техника от най-ново поколение в сферата на професионалното пране и машини от най-висок клас за екстракторно пране, внесени от Америка и Англия.Методът на пране на килими който прилагаме се нарича Steam Cleaning и представлява ,инжектиране на гореща вода,заедно с разтвора за премахване на замърсяванията,дълбоко в основата на килима,като едновременно с това мощна вакуум помпа изсмуква обратно водата и мръсотията.След приключване на процеса до 95 % от влагата е извлечена,а за останалите 5% са необходими от 2-4 часа до пълното изсъхване!Продуктите за пране на килими които използваме са само разграждащи се,екологично чисти и не съдържат химичен състав,нямат сапунен остатък ,препоръчителни са за хора с различни алергии и малки деца!При самото пране не се използват големи количества вода,което само по себе си  ,предотвратява появата на мухъл и плесен,като същевременно и предпазва вашите твърди подови настилки,независимо от какъв материал са изработени.Този метод за пране на килими е най-предпочитан от всички и препоръчан от водещи производители на килими и тапицерия,поради факта,че щади материята и цветовете на тъканите,процесът напълно позволява да бъде изпълнен както през летният,така и през зимният периода на годината(защото не се влияе от атмосферните условия навън),както и за това ,че е единственият метод за пране на килими ,който позволява прането да бъде извършено в дълбочина ,като отстранява не само петната и прахът,но и частиците почва и пясък,който не могат да бъдат премахната при останалите остарели техники за пране на килими.

Всички тези плюсове са за единствената професионална фирма за пране на килими Magical Cleaning! Но това не е всичко!Най-голямото предимство което имаме пред нашата конкуренция е,че Magical Cleaning предлага услугите си за пране на килими ,като идва при вас и извършва прането в дома ви,без да бъде необходимо да местите мебелите,за да измъкнете тежките килими,нито пък да посипвате дома си с прах и мръсотия!Няма да е нужно  да чакате с дни да ви ги върнат обратно,а крайният резултат да бъде незадоволителен!Професионален техник ще извърши прането на килимите ви пред вас,като вие самите бъдете свидетел на магията на професионалното пране на килими на Magical Cleaning!

Най-големият бонус който ще получите от Magical Cleaning е качествена услуга с гарантиран резултат!

Ако искате и вие да сте сред лидерите използвали услугите за професионално пране на килими,присъединете се към хилядите наши доволни клиенти опитали съвременният метод за пране Steam Cleaning!

Всичко това до тук е в полза на услугата за пране на килими у дома на място! За съжаление не бихме могли да отбележим нито един от горе споменатите плюсове за услугата пране на килими”от врата до врата”!Бихме могли само да отбележим минусите ,които при нас не съществуват!

Гледайте това видео и сами преценете!

1.При прането на килими за услугата „От врата до врата”, се употребява остаряла техника,която захабява тъканите на килимите!Четкането с четки и роторни машини,набиват мръсотията в основата на килима,а не я извличат!

2.Препаратите с които се перат килими са с висок химичен състав и не са професионални!Силно пенливи са и не могат да бъдат напълно изплакнати,като така сапунените частици се задържат за тъканите на килимите и се замърсяват отново много бързо,както и създават предпоставка за различни видове алергии!В резултат на това килимите ви не са изпрани в дълбочина и мръсотията се задържа в основата на килима.

3.Факта ,че се използва прекалено много вода по време на прането,увеличава времето за съхнене ,както и създава риск за образуване на мухъл.Поради същата  причина,килимите ви са изложени на слънце ,а то уврежда нишките на килима и променя цветовете.

4.Ако използвате услугата за пране на килими „От врата до врата”,ще се наложи предварително да си направите труда да измъкнете килимите от тежките мебели и да посипете дома си с прах,а докато чакате да ви ги върнат,домът ви ще изглежда гол и пуст!

5.Крайният резултат не е задоволителен!Петната са там,не ухае приятно,цветовете са различни!

Magical Cleaning ще ви спести всичко това!Изборът е лесен-бързо,качествено и удобно с Magical Cleaning!

Magical Cleaning е компания с богат международен опит за професионално машинно пране на тапицерия на мека мебел,килими,мокети,матраци и салони на автомобили!

Magical Cleaning обслужва клиентите си в град Варна и региона,както и в град Добрич и региона!

Ето и резултата от професионалното пране на килими с Magical Cleaning

 

 

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.