Въведете дума/фраза

Професионално пране на тапицерия на мека мебел за град Варна и град Добрич

Актуални новини

Професионално пране на тапицерия на мека мебел за град Варна и град Добрич

Професионално пране на тапицерия на мека мебел за град Варна и град Добрич

Независимо дали имате деца или домашни любимци,често посрещате гости или прекарвате доста време у дома,трябва да знаете ,че тапицерията на меката мебел неминуемо се замърсява! Прах, микроби, трохи, петна не могат да бъдат избегнати. В действителност, в домове, които имат мокет и килими до 80% от праха и мръсотията внесени  във вашия дом, могат да се окажат в тапицираните ви материи и мебели.Това не означава,че трябва да приемете факта,че вашата мека мебел ще остане мръсна!

Magical Cleaning  ви дава освежаващо и дълбоко почистване и пране на тапицерията, което удължава живота на вашите мебели и е безопасно и здравословно за деца и домашни любимци.Ние ще изпратим екип от професионалисти с дългогодишен опит за да почистят и изперат вашите мебели и да внесът нов живот и свежест в дома ви.Препаратите които Magical Cleaning  използва и третира тапицерията на меката мебел са достатъчно силни, за да почистят най-дълбоките петна и  напълно безвредни за да не повредят материята или цветовете на дамаската на меката мебел.Препоръчани са от редица  независими лаборатории,които  тестват ефективността и здравословното състояние на процеса на  пране при горещо карбонизиращо извличане (HCE).Заключението е,че при процеса на пране се премахва средно  99,1% от обикновените домакински алергени  от тапицерията на меката мебел. В допълнение, лабораторията установи, че процесът ни, използван заедно с дезинфектант, премахва средно  89%  от въздушните бактерии  в дома, като подобрява качеството на въздуха в помещенията.

Когато решите да наемете професионална компания за пране на  тапицерия на мека мебел, може да сте загрижени за използването на сапуни или тежки химикали, които могат да оставят лепкави остатъци и да бъдат вредни за здравето  на децата и домашните любимци.С  Magical Cleaning  не е нужно да се притеснявате за това!Ние третираме както тапицерията на меката мебел,така и килимите,мокетите и матраците с един и същ екологично чист разтвор ,който  изсъхва по-бързо(до 95% от влагата е извлечена) и е устойчив на повторно замърсяване. Представете си, милиони малки мехурчета, които работят, за да разкъсат мръсотията затрупана дълбоко във влакната на тапицираните ви мебели, така че да могат лесно да бъдат извлечени. По този начин нашият безопасен и нетоксичен разтвор за пране ,ревитализира повърхността на вашата мека мебел за по-свежо, по-здравословно, по-дълготрайно почистване. А специалният ароматизатор, който използваме, не само скрива или покрива миризмите, които са били абсорбирани в меката  мебел,а всъщност ги отстранява, запазвайки мебелите ви и въздуха свежи за по-дълго време. Нашият сертифициран почистващ препарат за пране на тапицерия и килими се използва със  специализираното ни оборудване от най-ново поколение, за да премахне почистващия разтвор заедно с всички замърсявания, прах и алергени, които е захванал от въздуха във вашия дом, оставяйки вашите мебели по-ярки, по-чисти и по-здрави от други алтернативни или остарели методи и техники. Този дълбоко почистващ и здравословен начин на пране работи перфектно и ефикасно за  всички видове тапицерия  на мека мебел,килими,мокети и матраци!

Magical Cleaning  е компания за професионално машинно пране на тапицерия на мека мебел,матраци,килими,мокети и салони(седалки) на автомобили,която работи на територията на град Варна,град Добрич и региона

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.