Въведете дума/фраза

Почистване и пране на тапицерия на седалки на автомобил,кола за град Варна, Добрич

Актуални новини

Почистване и пране на тапицерия на седалки на автомобил,кола за град Варна, Добрич

Почистване и пране на тапицерия на седалки на автомобил,кола за град Варна, Добрич

Всички ние обичаме миризмата на чисто и свежо в колата си!Често собствениците на автомобили се грижат много и се гордеят с екстериора на колата си, но въпреки това много от тях пренебрегват изцяло интериора или само избърсват таблото, като на тапицерията на седалките и салона не се обръща нужното внимание.

Ако не почиствате и не перете тапицерията на седалките на автомобилът си редовно, то всеки път когато се качите в него ще изпомпвате прах не само от седалките,но и от килима на пода.Тази прах може да бъде съставена от всякакви нездравословни елементи.Килимите по пода имат частици като обикновената мръсотия и кал от улицата или животински следи от тревните площи по обувките ви, а всички тези прашинки се сливат във въздуха ,полепват по салона на автомобила чрез въздушните отвори и която вие дишате.
Последните проучвания показват ,че автомобилите са по-мръсни и от една къща, имайки 1700 пъти повече бактерии.Това е изключително нездравословно и опасно за вашето здраве ако дишате това редовно в автомобилът си!
Средно прекарваме около 20% от времето си в автомобила,а други и много повече!Поради тази причина тапицерията на седалките се зацапва и износва по-бързо.Освен това ако често хапвате или пиете в автомобилът си или сте пушач, то редовното професионално пране на салона и седалките е задължително.
Трудно ще ви бъде да почистите автомобилът си сами!Така,че първата стъпка е да потърсите компания за професионално машинно пране на тапицерия.И след като четете това означава,че вече сте я намерили!

Magical Cleaning е компания с дългогодишен опит , специализирана в машинно пране на тапицерия на мека мебел,дивани, матраци,килими и салони, седалки на автомобили.
Magical Cleaning разполага с екип от обучени техници ,които могат да боравят със съвременното оборудване и техника,която е от последно поколение в сферата на професионалното машинно пране.
Magical Cleaning е единствената компания на пазара за град Варна, град Добрич и региона която може да задоволи напълно изискванията на своите клиенти, предлагайки висок стандарт на услугата и достъпна цена.
Magical Cleaning използва съвременна технология за машинно пране на тапицерията на седалките и салона на Вашият автомобил,която до този момент не е широко разпространена. За разлика от нашите конкуренти, ние перем по метода Steam Cleaning. Steam Cleaning представлява инжектиране на гореща вода в комбинация със само разграждащи се детергенти дълбоко в основата на тапицерията на седалките, като едновременно с това мощна вакуум помпа изсмуква обратно водата заедно с натрупаната мръсотия и прах.По време на процеса до 95% от влага е изсмукана,за останалите 5% са необходими от 3 до 6 часа до пълното изсъхване в зависимост от климатичните условия.Метода Steam Cleaning е единственият познат и препоръчан от всички производители на тапицерия и килими , като най-ефективен за премахване на всякакви видове петна в дълбочина,като същевременно с това щади материята и цветовете.
Magical Cleaning извършва услугите си за машинно пране на тапицерия на мека мебел,дивани,матраци,килими и салони(седалки) на автомобили , като идва на адрес на клиента в удобно за вас време което ви спестява нерви и средства.
Magical Cleaning обслужва клиентите си в град Варна, град Добрич и региона

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.