Въведете дума/фраза

Как да изберем кой метод на пране на килими е по добър?

Актуални новини

Как да изберем кой метод на пране на килими е по добър?

Как да изберем кой метод на пране на килими е по добър?

Как да разберем кой метод за пране на килими е най-добър?

Въпреки всички усилия и грижи които полагаме за да поддържаме килимите си чисти, с годините замърсяванията се натрупват!
Кой метод за пране на килими да изберем?
Традиционният метод с търкане на четки и пароструийка е най- популярният.Това обаче далеч не е най-разумният ,ако желаете да запазите килимите си здрави и без щети .Освен риска от захабяване ,съществуват и още фактори ,който са в минус за остарелите методи за пране на килими.Факт е също така и ,че при такъв процес не е възможно мръсотията ,почва и песъчинки да бъдат извлечени в дълбочина. Голям процент от тях остават в основата на килима.Не е за подценяване и това,че се използват различни химикали и сапунени продукти за почистване,които са вредни и носители на различни алергени ,поради факта,че не се самораграждат и остават в материята и тъканите. На последно място ,но не по значение,трябва да отбележим ,че целият този процес е с свързан с много време и усилия от наша страна. Често обемистите килими са затиснати с тежки мебели,които трябва да отстраним за да извадим килима и да го занесем до някоя автомивка .След което се налага да чакаме доста време за да изсъхне и да ни го върнат обратно,а през това време домът ни изглежда гол и пуст.

Magical Cleaning Ви предлага решение на този проблем!

Много често ни се случва ,трудно да се доверим на новите технологии.Склонни сме да заложим на изпитаният стар метод и се страхуваме да погледнем в бъдещето.

Magical Cleaning Ви гарантира иновативна и качествена услуга ,като машинно пране на килими по съвременна технология ,без никакъв риск за Вас .

Какво представлява Steam Cleaning или машинно пране на килими?

 Magical Cleaning Ви представя един иновативен и съвременен метод за пране на килими и мокети, препоръчан от всички производители, като най-ефективен за дълбоко почистване, тъй като осигурява добър резултат без това да поврежда влакната, структурата и цветовете на повърхностите. В процесът на пране  се използва професионално оборудване, което инжектира екстракция от гореща вода с добавени специални препарати, които са екологично чисти и саморазграждащи се , дълбоко във влакната на килима като едновременно с това мощна вакуумна помпа изсмуква и извлича в дълбочина мръсотия, петна, прах и алергени. Изсъхването е по-бързо, тъй като 95% от влагата се изсмуква от килима. Това означава, че няма останал сапунен остатък. До пълното изсушаване на килима са необходими около 3 до 5 часа в зависимост от климатичните условия.Не е необходимо да местите тежки мебели ,нито да оголвате пода на дома си.
И не на последно място трябва да отбележим, че целият процес Ви спестява време и пари, защото услугата се извършва на място в удобно за Вас време.
 Magical Cleaning покрива гр. Добрич и област Добрич ,както и гр. Варна и област Варна
Не се страхувайте да изберете новото,съвременното ,спестете пари и време!
Изберете Magical Cleaningмашинно пране на килими по съвременна технология!

Професионално почистване на мека мебел, пране на матраци, тапицерии, автосалони, Добрич, Варна, добри цени

Няма коментари

Публикувай коментар

Your email address will not be published.